Sommardäck 2019

OKQ8 erbjuder sommardäck till bra priser från ett flertal av de ledande tillverkarna. Våra däck kommer bland annat från tillverkare som Continental, Nokian, Kumho och Gislaved, märken som varit bäst i test i många olika däcktest för sommardäck.

Hitta rätt sommardäck

Hitta rätt bland marknadens säkraste sommardäck och var samtidigt snäll mot plånboken och miljön i sommar. Här kan du enkelt söka rätt på önskade sommardäck. Sök efter märke, dimension och profil/tum. OKQ8 priserna nedan inkluderar miljöavgift och moms. Rek ca pris är exkl moms och miljöavgift.  
Kostnaden för montering och eventuell fälg tillkommer på nedan prisuppgifter. Punkteringsfria däck, även kallade "Run-Flat däck" har en speciell konstruktion som i sig själva tillåter dig att köra en viss sträcka med reducerad fart efter att du råkat ut för en punktering eller liknande händelse som minskar eller helt tar bort lufttrycket i däcket. Dessa däck är märkta med SSR eller RF nedan.

För att köpa nya däck kontakta närmaste OKQ8 Bilverkstad. Våra bilverkstäder erbjuder självfallet även hjälp med montering och balansering.

Tips för bättre grepp

Öka lufttrycket 0,2 - 0,3 bar
Lufttrycket är den i särklass viktigaste detaljen för att undvika onödigt slitage. Du kan öka biltillverkarens rekommendationer med 0,2 - 0,3 bar på ett modernt däck. Det gör att däcken rullar lättare, vilket är bra både för bränsleekonomin och miljön.