Kort i OKQ8 Bank

OKQ8 VISA gör vi det möjligt för dig att resa. Varje dag.

OKQ8 VISA

Vårt allra bästa kort som alltid ger mer tillbaka. Återbäring när du tankar och handlar hos oss och massor av fina rabatter och erbjudanden.

OKQ8 VISA Debit

Ett kort utan kredit som fungerar för köp överallt där Visa accepteras. Du får återbäring när du tankar och handlar hos oss och möjlighet att sätta in pengar med förmånlig sparränta. 

OKQ8 Betalkort

Har du eller har du tidigare haft ett OKQ8 Betalkort (grått kort) hittar du information, villkor och prislistor via länken nedan. Du kan inte ansöka om ett nytt OKQ8 Betalkort.

OKQ8 Kreditkort

Har du eller har du tidigare haft ett OKQ8 Kreditkort (blått kort) hittar du information, villkor och prislistor via länken nedan. Du kan inte ansöka om ett nytt OKQ8 Kreditkort.

Betala senare

Blev reparationen mer omfattande än tänkt? Skulle det passa bättre att betala den lite senare?
Det är möjligt. På flera av våra stationer kan vi erbjuda faktura- och delbetalning på verkstadsbesök och andra stora köp. Betala som det passar dig – nu på direkten, om 14 dagar eller i flera delar.

Logga in

Här kan du som har OKQ8 VISA
logga in för att se ditt saldo.

Spärra ditt kort

Ring 020-65-65-65

Om du förlorar ditt OKQ8-kort ska du spärra det omedelbart.
Du kan spärra ditt kort dygnet runt.

Från utlandet + 46 8 506 811 10.

Om OKQ8 Bank

Här kan du läsa om OKQ8 Banks verksamhet.

Vår app

Vår app är den perfekta medpassageraren för dig som är på väg. Du kan enkelt hitta alla våra stationer samt få vägbeskrivning till dem.

Appen innehåller även inloggning till OKQ8 Bank, så att du med privatkort från OKQ8 enkelt kan ha koll på ditt saldo och dina transaktioner.

okq8-app