OKQ8 Kreditkort

Här kan du som har eller tidigare har haft ett OKQ8 Kreditkort (blått kort) hitta den information du behöver om villkor, prislistor och hantering av kontoutdrag.

Logga in i internetbanken

Du som har ett OKQ8 Kreditkort har tillgång till vår internetbank. Där kan du som fortsatt betalar av en skuld se dina fakturor och transaktioner. Där finns även en del historisk information tillgänglig om du behöver den. Du loggar in med Mobilt BankID eller BankID på kort/fil.

Autogiro och e-faktura

Autogiro

Om du vill byta betalsätt till Autogiro kan du skriva ut en medgivandeblankett här. Har du inte tillgång till skrivare kan du beställa en blankett av oss genom att fylla i detta formulär. Ett litet tips: var uppmärksam på vad som står angivet på din fakturas inbetalningskort. Det är först när det står att beloppet kommer att dras automatiskt som ditt Autogiro är aktiverat. Till dess behöver du göra dina inbetalningar manuellt med OCR-nummer. 

E-faktura

Om du önskar få ditt kontoutdrag som e-faktura anmäler du dig via internetbanken hos din huvudbank. Sök efter "OK-Q8 Bank AB - kort".

Aktuella priser och räntor

Årsavgift (gäller även extrakort) 0 kr
Extrakort 0 kr
Kreditränta vid delbetalning     17,45 %
Effektiv ränta OKQ8 Kreditkort
- vid utnyttjad kredit 15 000 kr (pappersfaktura)
- vid utnyttjad kredit 15 000 kr (e-faktura)
 
23,54 %
19,46 %
Tillgodoränta

0 %

 Aviavgift pappersfaktura 39 kr 
 Delbetalningsavgift 25 kr

 

OKQ8 Kreditkort avvecklas

På grund av lagkrav och regelverk kommer samtliga OKQ8 Kreditkort att avslutas senast 7 juni 2023. Inga kort kommer att fungera för köp efter det datumet. Om du har ett OKQ8 Kreditkort har du fått eller kommer snart att få information via brev och/eller i internetbanken. Läs igenom den informationen noga, den förklarar vad som gäller för just dig.