OKQ8 Kreditkort

Här kan du som har ett blått OKQ8 Kreditkort hitta bra och matnyttig information om ditt kort. På den här sidan hittar du bland annat blanketter för beställning av extrakort och medgivande för betalning via Autogiro. Om du inte hittar det du söker här kan du också besöka våra kundservicesidor.

Logga in i internetbanken

Du som har OKQ8 Kreditkort har tillgång till vår internetbank. Där finns flera funktioner och självservicetjänster som gör din vardag enklare. Du loggar in med Mobilt BankID eller BankID på kort/fil. Inne i internetbanken får du en bra överblick över dina kort och transaktioner, du kan enkelt se tillgängligt saldo och vid behov kan du spärra ditt kort och beställa hem ett nytt.

Extrakort

Du som önskar beställa ett extrakort till ditt konto kan göra det genom att skriva ut och fylla i denna blankett. Kom ihåg att bifoga vidimerad ID-kopia för såväl huvudkontoinnehavarens som den blivande extrakortsinnehavaren. Om du inte har tillgång till en skrivare kan du beställa en blankett av oss genom att fylla i detta formulär.

Autogiro och e-faktura

Om du tidigare betalat dina fakturor till oss via Autogiro, men inte hunnit återansluta dig sedan du fått ditt nya kort så kan du skriva ut en medgivandeblankett här. Om du inte har tillgång till skrivare kan du beställa en blankett av oss genom att fylla i detta formulär. Ett litet tips: var uppmärksam på vad som står angivet på ditt kontoutdrags inbetalningskort. Det är först när det står att beloppet kommer att dras automatiskt som ditt Autogiro är aktiverat. Till dess behöver du göra dina inbetalningar manuellt med OCR-nummer. 

E-faktura

Om du önskar få ditt kontoutdrag som e-faktura anmäler du dig via internetbanken hos din huvudbank. Sök efter "OK-Q8 Bank AB - kort". 

Medlemskap i OK

Som innehavare av ett OKQ8-kort är du också medlem i en OK-förening. Medlemskapet innebär ett flertal förmåner och du kan läsa mer om dessa och om OK-medlemskapet här.

Aktuella priser och räntor

Årsavgift (gäller även extrakort) 0 kr
Extrakort 0 kr
Kreditränta vid delbetalning     14,25 %
Effektiv ränta
- vid utnyttjad kredit om 20 000 kr (pappersfaktura)
- vid utnyttjad kredit om 20 000 kr (e-faktura)
 
17,53 %
15,53 %
Tillgodoränta

0 %

 Aviavgift pappersfaktura 25 kr 
 Delbetalningsavgift 25 kr

 

Den 8 februari 2023 höjs krediträntan för OKQ8 Kreditkort med 1,7 procentenheter till 15,95 %. Det innebär en ökad räntekostnad med 17 kr/år på varje nyttjad 1 000-lapp som ej betalas inom räntefri kreditperiod.  Även dröjsmålsräntan höjs till 19,75 %.