Spara tryggt med sparränta

OKQ8 VISA gör det möjligt för dig att spara pengar enkelt och smidigt. Med ränta. Du kan ha upp till 300 000 kronor på ditt konto och får just nu en sparränta på hela 1%.

Så här sparar du tryggt

Att sätta in pengar

På ditt kontoutdrag som du får varje månad, finns ett OCR-nummer. Det använder du när du vill sätta in pengar. Inom ett par dagar finns pengarna tillgängliga på ditt konto.

Insättningsgaranti

Ditt insatta belopp omfattas av den statliga insättningsgarantin. Det innebär att om OK-Q8 Bank AB försätts i konkurs garanteras du ersättning upp till 1 050 000 kr för din behållning på garanterade konton hos OK-Q8 Bank AB. Ersättningen betalas ut inom tre månader från den dag OK-Q8 Bank försatts i konkurs. Du kan läsa mer om insättningsgarantin hos Riksgälden.

Att ta ut pengar

Om du önskar ta ut hela eller delar av ditt insatta belopp är det enkelt och smidigt att få detta utfört. Du kontaktar helt enkelt vår kundservice på tel. 020-65 65 65.

Information om att spara i OKQ8 Bank

Här har vi samlat information om sparande hos oss. Har du frågor kring sparande eller sparränta är du välkommen att kontakta vår kundservice.

 • Så här sätter du in pengar på kortet

  Du sätter in pengar på kortet genom att använda det inbetalningskort som kommer med ditt kontoutdrag varje månad. På inbetalningskortet finns ett OCR-nummer som du använder och gör en betalning som går in på ditt kortkonto för OKQ8 VISA.

 • Så mycket kan du spara på ditt kortkonto

  Du kan spara upp till 300 000 kr på ditt kortkonto.

 • Går det att nyttja sin kredit trots att man har insatta pengar på sitt konto?

  Nej, om det finns ett tillgodohavande på kontot dras eventuella köp i första hand från tillgodohavandet. Endast när det inte finns något tillgodohavande på kontot dras köp från den beviljade krediten.

 • Kostnadsfria uttag

  Om utbetalning av tillgodohavande görs via Swedbanks utbetalningstjänst är uttag helt kostnadsfria. Vill du göra ett uttag är du välkommen att kontakta vår kundservice på tel. 020-65 65 65. Observera att vid uttag i bankomat gäller avgifter enligt rådande prislista.

Bli OKQ8 VISA-kund nu!

Att ansöka om OKQ8 VISA tar bara några minuter och du signerar din ansökan med BankID.

Extrakort och ändrad kreditgräns

Har du redan ett OKQ8 VISA och vill ansöka om ändrad kreditgräns eller ett extrakort till någon i familjen?