Serva bilen

För att få en piggare bil är det viktigt att serva bilen med jämna mellanrum. Följ gärna tillverkarens instruktioner kring hur ofta du ska serva din bil. Det är det bästa sättet att minska värdeminskning, samtidigt som du förbättrar din bils andrahandsvärde.

Gör research och spara pengar

Underhållsservice kan lätt kosta 6 000 kronor på ett ställe och 8 000 kronor på ett annat, utan att det är någon skillnad alls i själva arbetet. Efter ett EU-beslut 2003 finns inte längre kravet på att nybilsägare ska använda en märkesverkstad för att nybilsgarantin ska gälla. Så lägg lite krut på att hitta en servicepartner som passar både dig och din plånbok. Det lönar sig verkligen. Ha inte för bråttom och be om flera offerter, det är ett bra förstasteg mot en bra service.

OKQ8 Bilverkstad

På 90 platser runtom i landet kan du serva bilen på en OKQ8 Bilverkstad. Våra verkstäder har generösa öppettider och finns tillgängliga för dig alla dagar i veckan. Hos oss kan du serva och reparera så att dina originalgarantier gäller, och du får alltid en tydlig prisbild om vad det kommer att kosta. Välkommen in till oss!