Få bort dålig lukt

Det finns mycket som kan påverka lukten i din bil; cigaretter, pälsdjur, matrester etc. Här ger vi exempel på några enkla husmorstips om hur du blir av med dålig lukt. Lyxa till det med en väldoftande gran för att skapa en ännu fräschare och godare doft.

Snabba tips

Ättika neutraliserar

Om det luktar tråkigt i din bil är det bästa sättet att få bort den dåliga doften att använda ättika. Lämna ett glas med ättika i bilen över natten. Ättikan är så pass sur att den neutraliserar alkaliska ämnen i luften. Det går lika bra med en skål amoniak. Om det inte fungerar, använd en doftspray på kanten av dina gummimattor.

Kapsla in lukten

Hos OKQ8 hittar du luktinförare som neutraliserar och avlägsnar dålig lukt. Du hittar också luktborttagare som kapslar in och tar bort den dåliga lukten istället för att dölja den. Dessutom har vi på OKQ8 ett stort utbud av doftgranar för att skapa underbara dofter i hemmet, bilen eller husvagnen.

Produkter inom doft och luktborttagning

Här hittar du utvalda produkter som du kan använda för att neutralisera lukt eller för att förgylla din pärla med en härligt ny doft!

WUNDER-BAUM Jordgubbe

WUNDER-BAUM Jordgubbe

29,00 kr

Köp