Torkarblad

God trafiksäkerhet börjar med god sikt. En sak du kan göra för att öka säkerheten är att hålla din bilruta ren. Med spolarvätska och lite Supersikt är du en bra bit på vägen, men det är minst lika viktigt med bra torkarblad. Vi hjälper dig att hitta rätt torkarblad till din bil.

Snabba tips

Torka torrt på vintern

Glöm inte att torka bladen torra när du har tvättat rutorna eller använt en biltvätt. Annars riskerar du att torkarbladen fryser fast på rutan och kan gå sönder.

Torka av bladen

Kom ihåg att torka av bladen noggrant när du tvättat bilen, så får du bort eventuella små gruspartiklar som annars kan repa rutan. Om det ösregnar är det extra viktigt att ha bra torkarblad.

Spar gamla blad i bilen

Ha gärna gamla torkarblad liggandes i bilen. När det blir imma och slask på rutorna kan du enkelt svepa bort det om du har ett torkarblad till hands. Och så kan du även torka av sidorutorna.

Byt blad när du byter däck

En bra tumregel är att byta torkarblad i samband med att du byter däck, alltså två gånger per år. På så sätt har du alltid fräscha och säkra torkarblad när regn och rusk slår mot rutan.

Produkter inom torkarblad

Vi på OKQ8 har torkarblad i flera olika storlekar och varianter. Välj mellan standardblad eller ett lite dyrare Premiumblad.

OKQ8 Premium Torkarblad P 550

OKQ8 Torkarblad Premium P-550

279,00 kr

Köp