Elavtal

Från och med 1 december 2023 så upphör OKQ8 med elhandel. Vi har varit verksamma inom elhandel i över tio år med ambitionen att erbjuda bra elavtal till OK-medlemmar. För att kunna stärka erbjudandet har vi nu beslutat att överlåta våra elhandelskunder till Skellefteå Kraft.

Information till våra elkunder

Har du ett elavtal hos oss idag kommer det att flyttas över till Skellefteå Kraft den 1 december 2023. Det sker automatiskt och du behöver inte göra någonting. Villkoren för ditt befintliga avtal ändras inte, du behåller samma pris och villkor som du har idag. Du kommer fortsatt ha ett elavtal med el producerat från 100% förnybara energikällor, den största delen av Skellefteå Krafts producerade el kommer från vattenkraft.

Skellefteå Kraft är certifierade enligt ”Schysst elhandel” så att du känna dig trygg med att du bli väl omhändertagen och får ta del av ett starkt kunderbjudande. 

Appen OKQ8 Hemma

Appen OKQ8 Hemma kommer att stängas ner 1 december. När ditt elavtal har flyttats över till Skellefteå Kraft kan du ladda ner deras app för att få bättre koll på din energiförbrukning.

Mina sidor

”Mina sidor” kommer att stängas ner 1 december. Skellefteå Kraft har en motsvarade tjänst som du kan börja använda när ditt elavtal har flyttats till dem.  

Autogiro och betalsätt

Om du betalar din elfaktura via autogiro idag och vill fortsätta att göra det när avtalet flyttas över till Skellefteå Kraft behöver du göra en ny anmälan. Information om hur du gör det och vilka andra betalningsalternativ du kan välja mellan finns på Skellefteå Krafts hemsida.

Har du frågor?

Nedan har vi samlat frågor och svar.

Frågor som rör ditt nuvarande elavtal kontakta: OKQ8 kundservice på 020-65 65 65 helgfria vardagar 8.30-16.00

Frågor som rör ditt nya elavtal kontakta: Skellefteå Kraft kundservice på 0910-77 25 50.

Ett 100% bra elavtal

Är du inte elkund hos oss idag? Då erbjuder Skellefteå Kraft dig som är OK-medlem att teckna ett elavtal med 100% förnybar el. Du kan känna dig trygg då de är certifierade enligt Schysst elhandel och har en prisbelönt kundservice.