Elbilsladdare

Vi gör det enkelt att ladda din elbil - var du än är. Hos oss hittar du ett brett sortiment av smarta och säkra elbilsladdare för laddare på jobbet, hemma eller i bostadsrättsföreningen. Du kan också snabbladda din elbil på någon av våra laddstationer längs vägarna.

Vi hjälper dig hitta rätt elbilsladdare

Vi erbjuder marknadens bästa elbilsladdare och installation av certifierade elektriker. Nedan kan du läsa mer om våra olika laddboxar och laddstolpar för hemmet, företaget och bostadrättsföreningen.

Elbilsladdare för hemmet

Laddboxar

Med en elbilsladdare för hemmabruk laddar du snabbare och säkrare än med ett vanligt uttag. Med en uppkopplad laddbox från OKQ8 kan du dessutom styra och övervaka din laddning smidigt på distans. Vi hjälper dig att välja den laddbox som passar just din bil och vi tar även hand om installationen. Här är några exempel på elbilsladdare för hemmet.

Charge Amps Aura

Vill du kunna ladda 2 elbilar samtidigt? Med elbilsladdaren Charge Amps Aura får du dubbel laddkapacitet och upp till 22 kW per uttag. Formgiven i svensk, stilren industridesign och tillverkad i återvunnen aluminium.

 • 2 x 22 kW laddeffekt
 • Stilren och slitstark design
 • Uppkopplingsbar via Wi-Fi / Lan eller 4G
 • Svensktillverkad

Charge Amps Halo

En mycket kraftfull och populär elbilsladdare från svenska Charge Amps. Perfekt för dig som kunna optimera och schemalägga din laddning, ha koll på laddstatistik och ändra laddeffekt.

 • 11 kW laddeffekt
 • Svensktillverkad av återvunnen aluminium
 • 7,5 m fast kabel
 • Uppkopplingsbar med Wi-Fi

Garo GLB+

En mycket effektiv elbilsladdare med stilren design från Svenska Garo. Perfekt för dig som vill ladda smart och säkert hemma i radhuset eller villan.

 • 22 kW laddeffekt
 • Designad och utvecklad i Sverige
 • Smart styrning av laddning
 • Typ-2 uttag eller 5-meters laddkabel

Elbilsladdare till företaget eller bostadsrättsföreningen

Ladda på jobbet

Elbilsladdare till företaget

Med elbilsladdare företag kan ni erbjuda elbilsladdning för anställda både hemma och på jobbet.

Vi har flera prisvärda paket med elbilsladdare och installation, som gör det möjligt för arbetsgivare att hantera drivmedelsförmån för alla anställda som laddar hemma.

Elbilsladdare till bostadsrättsförening

Vill ni ladda elbilar i föreningen? Våra elbilsladdare för bostadsrättsföreningar möjliggör laddning av flera elbilar samtidigt.

Här hittar du allt du behöver veta om våra elbilsladdningsprodukter för bostadsrättsföreningar.

50% på alla elbilsladdare och installationer

Med skattereduktion för grön teknik dras upp till halva kostnaden för din elbilsladdare och installation direkt på priset. Här kan du läsa mer om aktuella bidrag för dig som vill skaffa elbilsladdare hemma eller till företaget.

Supersnabbladdare

Elbilsladdare längs vägen

Behöver du ladda på vägen? Med hjälp av OKQ8:s app kan du ladda på över 1000 platser längs Sveriges vägar. Ladda ner appen från Appstore eller Google Play


Osäker på vilken elbilsladdare du ska välja? Kontakta oss så hjälper vi dig.