Elbilsladdare företag

Vi har ett brett sortiment av elbilsladdare för företag. Här kan du läsa mer om våra produkter och hitta den laddare som passar ditt företag bäst.

Våra elbilsladdare för företag gör det enkelt för era anställda och kunder att köra elbil

Elbilsladdare till jobbet

Vi kan hjälpa er att installera elbilsladdare på arbetsplatsen och möjliggöra laddning för både anställda och besökare. Vi hjälper er med rådgivning, installation och driftsättning. Ni väljer om ni vill ha laddarna publika för besökare eller endast för anställda.

Identifiering sker smidigt med hjälp av appen OKQ8 Elbilsladdning eller med vårt företagskort Business Basic El. Med kortet Business Basic El kan ni följa upp de anställdas laddning och följa laddhistorik genom vår elbilsladdningsportal. Med Business Basic El får era anställda också tillgång till över 1000 laddplatser längs vägarna och dessutom kan de tanka flytande drivmedel på våra OKQ8-stationer.

Elbilsladdare till butiken

Har ni en butik där ni vill kunna erbjuda era kunder laddning under tiden de handlar? Vi kan hjälpa er att installera elbilsladdare både inomhus och utomhus. Vi hjälper er med rådgivning, installation och driftsättning. Ni bestämmer själva vad elen ska kosta och vilka som ska få ladda. Stationen blir synlig i vår app, OKQ8 Elbilsladdning, där kunderna enkelt kan se om laddstationen är ledig eller upptagen.

Elbilsladdare till anställda som laddar hemma

Vill era anställda ladda elbil hemma? Vi har flera prisvärda paketlösningar som gör det möjligt för arbetsgivare att hantera drivmedelsförmån för anställda som laddar hemma.

Med en installerad elbilsladdare laddas bilen smidigt och säkert och med högre laddeffekt än med ett vanligt uttag. Har man en uppkopplad laddbox kan man dessutom styra och övervaka laddningen smidigt på distans.

Våra laddboxar

Här kan läsa mer och jämföra våra olika laddboxar.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om våra elbilsladdare för företag?

Fyll i formuläret på nästa sida så kontaktar vi er så snart som möjligt.