Charge Amps Dawn Laddbox

22 kW i ett uttag, certifierad MID-mätare för att se exakt hur många kW som använts för att ladda elbilen och möjligheten att seriekoppla. Charge Amps Dawn är den kompletta laddstationen – både för installatörer och slutanvändare.

  • Certifierad MID-mätare
  • 4G eller WiFi för konstant uppkoppling
  • Inbyggd jordfelsbrytare och likströmsskydd
  • Upp till 22 kW
  • OCPP-interoperabilitet

Vissa laddstationer har allt

Charge Amps Dawn är en användarvänlig, intelligent och kraftfull laddstation byggd för framtiden – helt i linje med vår mission att kombinera teknologi med användarvänlighet för att utmana status quo och bryta ny mark.

Laddstationen, elegant designad av före detta Koenigseggs chefsdesigner Joachim Nordwall, är enkel att installera, enkel att använda och uppkopplingsbar mot Charge Amps Cloud och Charge Amps App. Det gör att ägaren kan ta full kontroll över laddningen och nyttja alla våra intelligenta lösningar. Charge Amps Dawn har också en kraftfull Linux-processor vilken kan hantera stora mängder data.

Utöver det är Charge Amps Dawn det perfekta valet för semi-publika områden (till exempel bostadsrättsföreningar eller företagsparkeringar) där oftast flera laddstationer är installerade. Där har Charge Amps Dawn en stor fördel jämfört med andra laddare: möjligheten att seriekoppla strömkabeln. Det innebär att installatören smidigt och enkelt kan seriekoppla laddstationerna och med det spara både tid och pengar.

 

Teknisk information

 

Laddningsström

6-32 A eller en- till trefas

Spänning

230/400V

Drifttemperatur -35°C till +45°C
Identifikation RFID
Laddningsstandard Läge 3
Anslutningsmöjlighet WiFi, 4G LTE-M*, Bluetooth, LAN med separat modul
Kommunikationsprotokoll OCPP1,6J
Jordfelsbrytare Inbyggd RCD Typ-B som överensstämmer med IEC 60947-2. AC: 30mA, DC:6mA
Mätare MID, trefasspänning, ström och effekt
IP-klass IP 54
IK-klass IK 10
Uttag Typ 2, 22 kW
Dimensioner (B x D x H):
250 x 145 x 378 mm
Vikt 3,5 kg
SIM-kort Medföljer laddaren

 

*Täckning via LTE/LTE-M nätet krävs för att 4G-uppkoppling skall fungera. Anslutningen via 4G (LTE/LTE-M) ingår i två år. Du kan därefter fortsatt nyttja tjänsten genom en aktivering mot en månadskostnad. All information om pris och villkor kommer finnas tillgängligt på vår hemsida vid aktiveringstillfället.

 

App för elbilsägare

Har du en smart hemmaladdbox från OKQ8 kan du koppla den till appen OKQ8 Elbilsladdning för smidig styrning i hemmet. Med appen får du även tillgång till omkring 1000 laddplatser på våra stationer och hos våra samarbetspartners längs vägarna. 

Är du företagskund?

Vi har tagit fram ett brett utbud av produkter och tjänster inom elbilsladdning som kan anpassas efter just ditt företags specifika behov.

Avdrag för installation av Grön Teknik

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som för rot och rut.

Vill du veta mer?

Ring 020 - 65 65 65

Öppettider 08.30-16.00 alla helgfria vardagar

Eller kontakta oss via vårt formulär.

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om elbilsladdning.