Zaptec Laddbox

Zaptec med 5 års garanti och en av marknadens minsta laddboxar.

  • Upp till 22 kW
  • Uppkoppling via 4G
  • 5 års garanti
  • En av marknadens minsta laddboxar

 

Framtidssäkrad och alltid uppdaterad

Oavsett vad du kör eller vart du ska, är Zaptec Go ett tryggt val inför din resa. Med utgångspunkt i ledande Nordisk grön teknik har Zaptec skapat en av dom minsta 22 kW (det är den maximala laddningseffekten) laddaren på marknaden, och den är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan. Zaptec Go är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. 4G-uppkoppling ingår i Zaptec Go. Allt du behöver göra är att ladda din bil, och nästa bil och nästa efter den.

Med mått som är ungefär samma som en surfplatta kommer inte Zaptec Go att göra att ditt hus ser ut som en laddstation eller ta upp onödig väggyta i ditt garage.

Varje del på Zaptec Go är noggrant uttänkt. Zaptec har byggt den här laddaren för att den ska vara mycket intuitiv att använda – från det begränsade antalet delar till det funktionsbelysta uttaget och positionering av laddkort (RFID-chip). Zaptec har kombinerat traditionell skandinavisk designestetik med ledande norsk teknik. Konceptualiserad, designad och tillverkad på Norges västkust.

Teknisk information

 

Laddström Upp till 22 kW
Volt 230/400 V
Drifttemperaturer

-30°C till +40°C

Skydd mot felströmmar

RDC-DD (6 mA DC) enligt IEC 62955 Elektronisk, automatisk återställning genom återanslutning Typ 2-kabel.

Energimätning Integrerad 3-fasenergimätare avläsningar med en noggrannhet på ~3 %
IP-klassning IP 54
IK-klassning IK 8
Dimensioner (BxDxH):
180 x 75 x 242
Vikt 1,3 kg
 
SIM-kort Integrerat e-sim

 

App för elbilsägare

Har du en smart hemmaladdbox från OKQ8 kan du koppla den till appen OKQ8 Elbilsladdning för smidig styrning i hemmet. Med appen får du även tillgång till omkring 1000 laddplatser på våra stationer och hos våra samarbetspartners längs vägarna. 

Är du företagskund?

Vi har tagit fram ett brett utbud av produkter och tjänster inom elbilsladdning som kan anpassas efter just ditt företags specifika behov.

Avdrag för installation av Grön Teknik

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som för rot och rut.

Vill du veta mer?

Ring 020 - 65 65 65

Öppettider 08.30-16.00 alla helgfria vardagar

Eller kontakta oss via vårt formulär.

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om elbilsladdning.