Laddstationer

Vi vill göra det superenkelt för dig att ladda din elbil - var du än är. Därför hittar du våra laddstationer på nära 1000 platser längs vägarna. Vi erbjuder också smarta och säkra laddstationer för dig som vill ladda hemma, i bostadsrättsföreningen och på arbetsplatsen.

Hitta alla laddstationer i vår OKQ8 Elbilsladdning app

Med appen OKQ8 Elbilsladdning får du koll på var din närmsta laddstation finns. Se om laddstationen är ledig eller upptagen, filtrera på olika typer av laddning, snabbladdning och planera din resa.

Ladda ner appen

Appstore

Google Play

Hitta närmaste laddstation

Vi bygger just nu ut Sveriges största nätverk för supersnabbladdning och 2026 hittar du över 800 laddpunkter på 300 OKQ8-stationer över hela Sverige

Hitta närmaste snabbladdare

Pris ladda elbil på laddstation

Vill du tanka bilen med el?
Här hittar du information om vad det kostar att ladda din elbil på någon av våra laddstationer runt om i landet.

 

Laddstation hemma

Snabbt, smidigt och säkert. Med en laddstation hemma kan du ladda med högre laddeffekt än med ett vanligt uttag och med en uppkopplad laddbox från OKQ8 kan du dessutom styra och övervaka din laddning smidigt på distans.

ChargeAmp bostadsrätt

Laddstationer på jobbet

Att ladda bilen på jobbet blir alltmer eftertraktat. Vi gör det enkelt för er som vill erbjuda laddstationer på jobbet och hjälper till med både rådgivning och installation.  Ni bestämmer själva priset och vilka som får ladda på era laddstolpar. Ni kan också hålla koll på medarbetarnas laddning och följa upp deras laddhistorik genom vår elbilsladdningsportal.

Laddstationer i Bostadsrättsföreningen

Allt fler bostadsrättsföreningar vill ge sina medlemmar chansen att ladda hemma. Vi hjälper er att skräddarsy en elbilsladdare som passar just er förenings behov.