Fira Melodifestivalturnén med oss

Årets stora musikhändelse är här och det firar vi med att vara stolt partner till Melodifestivalturnén i år. För dig innebär det riktigt bra erbjudanden på station, medlemspriser på biljetter till dig som vill gå och njuta live, samt att du kan sjunga i vår Carwash Karaoke och vinna fina priser.

Hitta din festivalröst

Är du redo för stjärnglansen och strålkastarljusen? Tävla med Carwash Karaoke och sjung in ditt musikbidrag från vårt karaokebibliotek av kända schlagerlåtar och vinn fina priser varje vecka.

Det här kan du vinna

Varje vecka har vi en deltävling där 10 lyckliga vinnare kammar hem ett pris. Ligger du högst upp på topplistan vinner du ett presentkort på 5 000 kronor. De som placerar sig från andra till femte plats får ett presentkort på 1 000 kronor och sjätte till tiondepris får ett presentkort på 500 kronor. Dessutom direktkvalificerar sig alla tio till den stora finalen där högsta vinsten är ett presentkort på 10 000 kronor.

Tävla här

Vilka är dina festivalfavoriter?

Få en riktigt glittrande kväll i musikens tecken! Just nu plockar du ihop ditt eget festivalpaket på station för att maxa stämningen under Melodifestivalturnén. Vad behöver du för att heja fram rätt låt till Eurovision?

Bli OK-medlem redan idag

Som OK-medlem får du återbäring på det du tankar och handlar hos oss. Varje månad får du också fina rabatter och erbjudanden på våra stationer och hos våra samarbetspartners. Blir du OK-medlem nu får du dessutom några extra fina erbjudanden.