OKQ8 Företag - för alla branscher

Varje dag är en resa mot bättre affärer. Vi vet att du som arbetar och driver företag alltid måste hålla hjulen snurrande så att företaget ska vara framgångsrikt. Varje dag.

Rabatt & överblick

Med ett OKQ8 Företagskort får du rabatt på varje liter bränsle. Dessutom får du full överblick på företagets förbrukning och kostnader.

Kvalitet & rådgivning

Alla våra produkter är utvalda med omsorg. Våra kunniga medarbetare svara gärna på frågor om allt från smörjmedel till bränsle.

Tillgänglighet & service

Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal och du får din egen personliga kontakt hos oss. Vi levererar direkt eller på överenskommen tid var du än har din verksamhet i Sverige.

Vi har insikt i din bransch

Vi håller oss uppdaterade med det som sker i din bransch/yrkesgrupp och anpassar våra produkter och tjänster så att du får bästa möjliga service. Väljer du oss som leverantör, får du en pålitlig kontakt som kan din bransch/yrkesgrupp och ger dig råd och teknisk support på hög nivå.

OKQ8 Företagskort ger dig fina fördelar.
Varje dag.

Du får full överblick av alla transaktioner som ni gör hos OKQ8. Företagskortet kan du skräddarsy så det passar din vardag och verksamhet perfekt.

  • Företagskort - Ger dig alla möjligheter

  • Drivmedelskort 1 - Det mesta för bilen och Öresundsbron

  • Drivmedelskort 2 - Alla drivmedel och parkering

  • Dieselkort - Diesel och de mesta för bilen

  • Fordonskort/förarkort - Det mesta till fordonet

OKQ8 Företagskort

OKQ8 Företagskort är ett förmånligt och avgiftsfritt betalkort. Det här kortet hjälper ditt företag att spara pengar och förenklar er administration. Med OKQ8 Företagskort kan du betala alla inköp i våra butiker inklusive hyrbilar. Dessutom kan du använda det till att betala parkeringsavgifter, avgiften för Öresundsbron och i våra kontokortsautomater dygnet runt.

Ansök här ›

OKQ8 Drivmedelskort 1

OKQ8 Drivmedelskort 1 är för dig som vill ha allt till bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska, förgasarvätska, glödlampor, säkringar, torkarblad, automattvätt, hyra plats i Tvätta själv-hall, tvättsvamp, bilschampo, avfettning, isskrapor samt snöborstar. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Drivmedelskort 2

OKQ8 Drivmedelskort 2 är för dig som vill tanka och kunna fylla på av det mest nödvändiga i bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska och förgasarvätska. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Dieselkort

OKQ8 Dieselkort är för företag som vill begränsa sitt drivmedelskort till att enbart gälla inköp i Sverige av diesel, olja, glykol, spolarvätska, trafikprodukter och biltvätt. Kortet gäller även i många parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Fordonskort/Förarkort

OKQ8 Fordonskort/Förarkort är för företag med många bilar och olika förare. Fordonskortet förvaras alltid i bilen. Förarkortet är personligt och förvaras av kortinnehavaren. Korten kan bara användas tillsammans vilket ger bra kostnadsuppföljning om det är flera förare som delar bil. Med fordonskortet/förarkortet kan man göra samma inköp som med OKQ8 Drivmedelskort 1. Fordonskortet används vid parkering.

Ansök här ›

OKQ8 Stationskort

OKQ8 Stationskort är för dig som vill att alla inköp sker på en och samma station. Kortet är knutet till en enda station. Det förvaras på stationen och används efter personlig överenskommelse med stationen.

Ansök här ›

IDS - för den tunga yrkestrafiken

IDS är OKQ8s skräddarsydda servicekoncept för den tunga yrkestrafiken i Sverige och Europa.

IDS finns representerade i 21 länder, med 40 dieselanläggningar i Sverige och drygt 600 anläggningar i Europa. Samtliga anläggningar är dygnet-runt öppna automatstationer med höghastighetspumpar, väl tilltagna svängutrymmen, hög frigång och rejäla in- och utfarter.

Att du kan tanka diesel med ditt IDS-kort, ja det hörs ju på namnet, International Diesel Service.

 

Oljeguiden - Hitta rätt smörjmedel

Sök på ditt registreringsnummer eller fordonets märke, modell och typ, så får du en tydlig rekommendation och detaljerad beskrivning av de smörjmedel som passar fordonet bäst.

Se aktuella priser

Här hittar du listpriser på bensin, diesel, eldningsolja och annat bränsle.


Drivmedel

OKQ8 har ett brett utbud av drivmedelsprodukter för ditt företag. Alla våra produkter är av högsta kvalitet och uppfyller samtliga svenska miljökrav. Vi levererar i hela Sverige och erbjuder dessutom teknisk rådgivning, service och tankrengöring.


Kan vi hjälpa dig?

Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig med det du behöver. Välkommen att kontakta kundservice.
Bilverkstad

Du hittar OKQ8 bilverkstäder på 88 av våra stationer, samtliga sköter service och reparationer så att dina originalgarantier gäller. Lämna och hämta bilen när butiken är öppen, sju dagar i veckan. Det ska vara enkelt att ha bil.

Biltvätt

På OKQ8 kan du tvätta bilen på tre sätt: biltvätt, snabbtvätt eller tvätta själv. Våra biltvättar har reningsverk och oljeavskiljare som tar hand om smuts och föroreningar i spillvattnet. 

Hyrbil

När du eller ditt företag är i behov av en extra bil för ett affärsprojekt eller i väntan på den nya tjänstebilen, har vi ett brett utbud av bilar till prisvärda och skräddarsydda lösningar. Allt från små personbilar till lastbilar på 20 m3.

Tänk grönt

Vill du göra skillnad? Vad vi väljer att tanka våra bilar är viktigt för alla. Vi utvecklar våra drivmedel för att de ska vara så hållbara som möjligt. Vår diesel har alltid den högsta möjliga andelen av förnybart alternativ. Med vår standarddiesel minskar du dina CO2 utsläpp med upp till 30% jämfört med traditionell fossil diesel. Vi erbjuder också Diesel Bio HVO som är 100% förnybart, samt fordonsgas E85 och El som andra gröna alternativ.