OKQ8 – För att varje dag är en resa i din bransch

Att driva ett företag handlar i mångt och mycket om att hålla det rullande – varje dag. Vi tar det bokstavligen. Därför har vi ett av marknadens starkaste företagserbjudanden. 

OKQ8 får Sverige att rulla. Varje dag.

Över 750 stationer
(OKQ8 och IDS)

Rätta produkter för alla typer av företag

Kvalitet & Personlig Rådgivning

Vi har insikt i din bransch

Vi anpassar våra produkter och tjänster efter ditt företag så att du får bästa möjliga service. Vi lovar dig också råd och teknisk support så att ditt företag fortsätter att rulla. 

OKQ8 Företagskort – en skräddarsydd upplevelse

Få en överblick av alla transaktioner och få ett kort som passar din verksamhets behov. 

Dessutom:

Skräddarsytt kort

 • Vill du köpa drivmedel? Vill du ha tillgång till bilvård och verkstad eller vill du ta hand om det själv? Oavsett hur du vill ha det, har vi ett skräddarsytt kort för dig. 

Förmåner

 • Låt dina medarbetare få ta del av fina förmåner.

Tillgänglighet

 • Fungerar på över 700 stationer inklusive E.ON och Volvo-stationer.
   
OKQ8 företagskort

OKQ8 Företagskort

OKQ8 Företagskort är ett förmånligt och avgiftsfritt betalkort. Det här kortet hjälper ditt företag att spara pengar och förenklar er administration. Med OKQ8 Företagskort kan du betala alla inköp i våra butiker inklusive hyrbilar. Dessutom kan du använda det till att betala parkeringsavgifter, avgiften för Öresundsbron och i våra kontokortsautomater dygnet runt.

OKQ8 Drivmedelskort 1

OKQ8 Drivmedelskort 1 är för dig som vill ha allt till bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska, förgasarvätska, glödlampor, säkringar, torkarblad, automattvätt, hyra plats i Tvätta själv-hall, tvättsvamp, bilschampo, avfettning, isskrapor samt snöborstar. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

OKQ8 Drivmedelskort 2

OKQ8 Drivmedelskort 2 är för dig som vill tanka och kunna fylla på av det mest nödvändiga i bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska och förgasarvätska. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

OKQ8 Dieselkort

OKQ8 Dieselkort är för företag som vill begränsa sitt drivmedelskort till att enbart gälla inköp i Sverige av diesel, olja, glykol, spolarvätska, trafikprodukter och biltvätt. Kortet gäller även i många parkeringsautomater.

OKQ8 Fordonskort/Förarkort

OKQ8 Fordonskort/Förarkort är för företag med många bilar och olika förare. Fordonskortet förvaras alltid i bilen. Förarkortet är personligt och förvaras av kortinnehavaren. Korten kan bara användas tillsammans vilket ger bra kostnadsuppföljning om det är flera förare som delar bil. Med fordonskortet/förarkortet kan man göra samma inköp som med OKQ8 Drivmedelskort 1. Fordonskortet används vid parkering.

OKQ8 Stationskort

OKQ8 Stationskort är för dig som vill att alla inköp sker på en och samma station. Kortet är knutet till en enda station. Det förvaras på stationen och används efter personlig överenskommelse med stationen, kontakta säljaren för ytterligare information.


IDS - för den tunga yrkestrafiken

International Diesel Service – eller IDS – är vårt servicekoncept som får den tunga yrkestrafiken att rulla. Varje dag.;

IDS har 38 dieselanläggningar bara i Sverige och över 600 anläggningar runt om i Europa där vi är representerade i 27 länder.

Samtliga anläggningar är dygnet runt-öppna automatstationer med höghastighetspumpar och är specialbyggda för tung yrkestrafik för smidig passage.;

Oljeguiden

Skriv in ditt registreringsnummer eller sök manuellt och få en rekommendation på vilket smörjmedel som passar ditt fordon bäst.

Aktuella priser

Här hittar du listpriser på bensin, diesel, eldningsolja och annat bränsle.

Drivmedel

Vi har ett brett utbud av drivmedelsprodukter för ditt företag. Så att ni kan vara i rörelse varje dag. Vi uppfyller samtliga miljökrav och levererar i hela Sverige. Dessutom erbjuder vi teknisk rådgivning, service och tankrengöring. 

Tjänster från OKQ8

 • Bilverkstäder på 88 av våra stationer
 • Ser till så att dina originalgarantier gäller
 • Lämna och hämta bilen när butiken är öppen, sju dagar i veckan

 • Tvätta på tre sätt: Biltvätt, snabbtvätt eller tvätta själv
 • Våra avskiljare tar hand om all smuts i spillvattnet

 • Brett utbud för alla företagets utmaningar
 • Från mindre fordon till lastbilar på 20 m3

Vi vill minska vår miljöpåverkan och skapa positiv inverkan på samhället på ett ekonomiskt och ansvarsfullt sätt.

Våra överordnade mål

Vi ska minska CO2e från egen drift med 20% per m3 såld produkt


Vi ska vara Top 50 på Nordic's Most Attractive Employer ranking

Vi ska vara Top 50 på Sustainable Brand Index