OKQ8 BackUp

OKQ8 BackUp är tilläggsförsäkringen som kompletterar din ordinarie bilförsäkring. 

Tillfälligt teckningsstopp för OKQ8 BackUp

För att ge våra kunder ett så komplett försäkringsskydd som möjligt har vi valt att byta försäkringsgivare för tilläggsförsäkringen OKQ8 BackUp från Folksam till AIG. Vårt mål är att du lättare ska kunna fortsätta resa tryggt och bekymmerfritt varje dag. Tillsammans med AIG håller vi just nu på att utveckla och förbättra OKQ8 BackUp företag.

Från och med den 1 oktober är det teckningstopp för OKQ8 BackUp företag (med Folksam som försäkringsgivare), detta innebär att inga företag kan teckna OKQ8 BackUp för företag efter den 30 september.

Alla kunder med nuvarande OKQ8 BackUp kommer att konverteras till en likadan försäkring med samma villkor, hos AIG från 1 januari 2017 och blir då försäkrade ytterligare ett år fram till 1 januari 2018. Därefter behöver alla kunder aktivt teckna en ny BackUp för att få fortsatt skydd. Den nya och uppgraderade OKQ8 BackUp företag är under utveckling. Så fort tilläggsförsäkringen finns tillgänglig för försäljning kommer det att gå att teckna den via vår hemsida som tidigare.

Alla kunder som idag har en BackUp företag kommer fortsatt behålla försäkringen samt förmånen "fordonsbyte".


Det här får du som redan har OKQ8 BackUp

  • Försäkringen omfattar hela 13 moment som ger ekonomiska och praktiska fördelar som ingen annan försäkring kan erbjuda.
  • Smidig och enkel betalning via ditt OKQ8 Företagskort
  • När du tankat mer än 2500 liter befrias du från försäkringspremien för en försäkring resterande delen av kalenderåret.
  • Kombineras med din hel- eller halvförsäkring oavsett vilket bolag du valt att försäkra fordonet i.
  • Ingen uppsägnings- eller bindningstid.


Till intresseanmälan för BackUp