Hållbar omställning

Varje företag behöver hitta sin väg till ett minskat avtryck. Det finns inte bara en väg mot hållbar energi och alla kommer inte kunna ställa om samtidigt på samma sätt. Vi förstår det och vill hjälpa dig och ditt företag att ställa om utifrån era förutsättningar. 

Vad behöver ditt företag hjälp med?

Med vårt nya helhetskoncept Clean Energy kan vi hjälpa företag att ställa om sin verksamhet. Vi kan erbjuda en mångfald av energitjänster och lösningar för fastigheter, transporter samt medarbetare. Vad behöver ditt företag hjälp med?

Transporter

 • Laddinfrastruktur 
 • Företagskort
 • Mobilitetstjänster

Fastigheter

 • Solenergi
 • Energioptimering
 • Effektbalansering
 • Elavtal
 • Energilagring

Medarbetare

 • Solenergi
 • Laddning
 • Elavtal

Några av våra erbjudanden

Omställningen har börjat, och det är inte bara vi som behöver tänka om. Hela samhället behöver det. Vi vill leda den utvecklingen och samtidigt hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, vara med och bidra.

Solcellslösningar

Som Sveriges största distributör av kvalitativa solenergilösningar jobbar vi med de bästa produkterna på marknaden och bygger solenergianläggningar som är anpassade för den svenska marknaden. Vi på OKQ8 är den trygga partnern som hjälper dig att ställa om, från projektering till installation och löpande drift och underhåll.

Elbilsladdning

Nu finns OKQ8 Elbilsladdning; en helhetslösning som ger dig möjlighet att snabbt och säkert ladda din elbil var du än befinner dig – på arbetsplatsen, hemma och längs vägen. OKQ8 Elbilsladdning erbjuder ett helhetskoncept som innefattar marknadsledande laddutrustning, laddboxar, installation och service samt enkel uppföljning av hur mycket som laddats i tjänsten och privat. Du får dessutom tillgång till vårt laddnätverk, på och utanför station genom vår app.

Energilagring

Optimera fastigheten för aktuella och framtida energi- och effektbehov med OKQ8 Energilagring. Vi hjälper dig att öka användningen av egenproducerad solenergi genom energilagring som balanserar effektbehovet. Lösningen ger också möjlighet till inkomster genom frekvensreglerings- och effektmarknader och kan fungera som reservkraft vid strömavbrott. Allt genom säkra och modulära batterier för ökad trygghet och flexibilitet.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vad kan vi hjälpa ditt företag, din bostadsrätts- eller samfällighetsförening med? Skicka ett mejl till cleanenergy@okq8.se så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Klimatsmart elavtal

All el vi säljer kommer från förnyelsebara källor så som vind, sol och vatten. Vi har valt att göra så för att vi är övertygade om att det är det enda rätta. För att maximera den positiva klimatpåverkan vi har vill vi göra det enkelt för dig som kund att göra hållbara val. Vi vet att ingen kan göra allt men alla kan göra något.