Drivmedel

Varje dag är en resa mot att hålla hjulen snurrande. Har du egen tank behöver du direkt tillgång till bränsle för att hålla verksamheten igång. Väljer du oss som leverantör får du en pålitlig partner som erbjuder dig snabb service, kvalificerad rådgivning och rengöring av tanken.

Snabba leveranser av bränsle

Du får snabba leveranser av diesel, etanol - E85, bensin och eldningsolja som håller hög kvalitet och uppfyller alla svenska miljökrav. Skulle dina maskiner vara ute på åkern, i skogen eller på entreprenad levererar vi direkt oavsett var dina maskiner befinner sig i landet. Allt för att du ska kunna hålla hjulen snurrande. Varje dag.

Tillgänglighet

Oavsett om du vill tanka i vårt stationsnätverk, få direkt leveranser var du befinner dig eller tanka med IDS-kort i hela Europa hittar vi en flexibel lösning som passar dig.

Enkelt

För att förenkla din vardag oavsett om det gäller administration eller automatiska leveranser har vi en smidig lösning för dig.

Rådgivning och kundservice

Önskar du rådgivning eller behöver hjälp på vägen har vi branschens bästa kundservice och teknisk support.

Beställ drivmedel

Vill du beställa drivmedel eller begära offert? Klicka på nedan länk och fyll i uppgifterna i formuläret så återkommer vi med ett svar inom kort.

 

Drivmedelsprodukter från OKQ8

Alla drivmedelsprodukter från OKQ8 är av högsta kvalitet och uppfyller samtliga svenska miljökrav.

 • Eldningsolja

  Eldningsolja 1 E10 är avsedd att användas på sommaren. Om den lagras i ett uppvärmt utrymme kan den användas året om.

  Eldningsolja 1 E32 kan lagras utomhus och användas året runt.

  Eldningsolja 1 Miljö är vår mest miljöriktiga eldningsolja och är i princip svavelfri. Den kan lagras utomhus och användas hela året.

  Produkt- och säkerhetsdatablad  

  Vi erbjuder rikstäckande tankbilsleveranser av eldningsolja. För att hjälpa dig att undvika driftstopp erbjuder vi även automatiska leveranser. Vi gör dessa med hjälp av elektronisk mätutrustning som övervakar nivån i din cistern via ett enkelt webbgränssnitt.

  Beställ/begär offert från OKQ8

  Vill du ha mer information om eldningsolja är du välkommen att kontakta vår kundservice på: foretagsvarme@okq8.se 

 • Diesel

  Diesel MK1 B0 är ofärgad.

  Både Diesel B5 och B0 kan säljas som färgad och skattenedsatt produkt för verksamheter som är skattebefriade t. ex tillverkande industrier och stationära motorer. Den klarar lagring utomhus.

  Produkt- och säkerhetsdatablad

 • Etanol-E85

  Bränslet E85 består av 85% etanol och 15% bensin. Blandningen varierar med årstiden. Bränslet är endast avsett för så kallade FlexiFuelVehicles. Klarar lagring utomhus.

  Produkt- och säkerhetsdatablad

 • Bensin

  Bensin 95 oktan Miljöklass 1 är anpassad till moderna motorer. Klarar lagring utomhus.

  Bensin 98 oktan Miljöklass 1 är anpassad till moderna motorer. Klarar lagring utomhus.

  Produkt- och säkerhetsdatablad 

Tjänster

Pejlsystem/automatleverans

Vill du slippa beställa drivmedel? Då kan du ansluta dig till vårt automatiska pejlsystem! Ett nivåmätningssystem håller kontroll på cisternlager och skyddar miljön mot onödiga överfyllningar samt ser till att undvika driftstopp.

Tankrengöring

Oavsett placering av en cistern blir det rostangrepp på den. Därför är det lag på att alla cisterner över 1 m³ måste vara besiktigade och godkända. Kontrollen måste utföras av ett SWEDAC-ackrediterat företag.

Elektronisk faktura

Få elektronisk faktura direkt till din mail.

Tänk grönt

Vill du göra skillnad? Vad vi väljer att tanka våra bilar är viktigt för alla. Vi utvecklar våra drivmedel för att de ska vara så hållbara som möjligt. Vår diesel har alltid den högsta möjliga andelen av förnybart alternativ. Med vår standarddiesel minskar du dina CO2 utsläpp med upp till 30% jämfört med traditionell fossil diesel. Vi erbjuder också Diesel Bio HVO som är 100 % förnybart, samt fordonsgas E85 och El som andra gröna alternativ.