Elbilsladdning för företag

Vi vill underlätta för dig som företag att göra mer hållbara val. Därför erbjuder vi en helhetslösning inom elbilsladdning som inkluderar produkt,
installation och driftstjänst.

Ladda elbil hemma, på arbetsplatsen, på resan

Laddning var du än är

Vårt ladderbjudande innebär ett helhetskoncept där du som kund hos oss har möjligheten att ladda din elbil var du än befinner dig - hemma, på arbetsplatsen eller på resan. Vårt erbjudande innefattar rådgivning, design av lösning, installation och drifttjänst av laddare samt tillgång till vårt laddnätverk, på och utanför station. 

Vi kan dessutom ge rådgivning och stöd till företag för att hjälpa till med att hantera/välja drivmedelsförmån (delat drivmedel, komplementsregeln och huvudregeln).

 

Ladda på jobbet

Installera laddstationer på arbetsplatsen för att möjliggöra laddning där bilen står parkerad under en längre tid. Vi hjälper er med rådgivning, installation och driftsättning. Ni väljer om ni vill ha laddarna publika, för besökare eller endast för anställda.

Läs mer

Ladda hemma

Ladda bilen snabbt och säkert hemma. Att ladda bilen ur ett vanligt eluttag är inte rekommenderat ur ett säkerhetsperspektiv. Med en installerad laddbox i hemmet kan du ladda med högre laddeffekt än med ett vanlig uttag och med en uppkopplad laddbox från OKQ8 kan du dessutom styra och övervaka din laddning smidigt på distans. 

Beställ laddbox

Ladda längs vägen

Med våra företagskort Business Basic El och Fuel Plus El kan ni enkelt samla alla drivmedelsköp, både flytande och el, på en och samma faktura. För att aktivera laddning på någon av våra eller våra partners publika laddare blippar du kortet på laddstationen. Kortet går även att blippa på din uppkopplade hemmaladdbox från OKQ8 för smidig hantering av drivmedelsförmån.

Ansök om företagskort

 


Ladda ner appen OKQ8 Elbilsladdning

Med appen OKQ8 Elbilsladdning ser du var närmsta laddstation finns. I appen kan du även filtrera på olika typer av laddning och du ser om laddstationen är ledig eller upptagen.  

Ladda ner appen i Appstore eller Google Play

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt.

* = obligatoriska fält

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du här.

Avdrag för installation av Grön Teknik

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som för rot och rut.

Vill du veta mer?

Ring 020 - 65 65 65

Öppet alla helgfria vardagar 8.30-17:00

Eller kontakta oss via vårt formulär.

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren.