Laddbox hemma för anställda

Vi erbjuder installation och driftsättning av laddboxar hemma hos anställda. Med en uppkopplad laddbox från oss tillsammans med något av våra företagskort Business Basic El eller Fuel Plus El, finns möjligheten att hantera drivmedelsförmån på ett smidigt sätt.

Så här fungerar det:

1. Beställ laddbox

Fyll i formuläret och klicka på beställ nu.

2. Bekräftelse

Vi ringer upp dig för att boka tid för installation och ta reda på mer om installationsplatsen.

3. Installation

Vår certifierade installatör kommer hem till dig och installerar din nya laddbox. 

Ladda hemma

Genom att installera en laddbox hemma hos era anställda får de en heltäckande laddlösning där de på ett enkelt och smidigt sätt kan ladda bilen på hemmaplan.

 

Prisexempel

  • Smart Laddbox med 4G-uppkoppling
  • 7,4 kW laddeffekt
  • Standardinstallation
  • Dynamisk lastbalansering
  • Energimätare

 

Pris: 11 398 kr med Naturvårdsverkets Ladda-hemma-stöd (Pris före Naturvårdsverkets stöd 22 795 kr)

Beställ laddbox

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Vill du ha hjälp att fylla i formuläret kontakta vår kundtjänst på 020-65 65 65. 

Välj laddboxVälj effekt

3-fas möjliggör högre laddningseffekt för en viss storlek på huvudsäkring i fastighetens elcentral. Alla bilar har dock inte möjlighet att ta emot den högre laddningseffekten och laddar därför inte snabbare med 3-fas. För att ta reda på om bilen klarar 3-fas hänvisas till bilens produktinformation från biltillverkaren. Vill du lägga till fast typ-2 kabel?

Med fast kabel typ-2 har du alltid en kabel tillgänglig vid laddboxen.Vill du maximera din laddning i förhållande till husets tillgängliga el?

Dynamisk lastbalansering innebär att laddboxen anpassar laddstyrkan efter husets övriga strömförbrukning och du behöver därför inte oroa dig för att säkringen ska gå. Genom att effektivt utnyttja tillgänglig ström kan du slippa att säkra upp huset och spara tusentals kronor per år i elnätsavgift.Välj installationsalternativ

Det här ingår i vår standardinstallation (pdf).Fyll i dina kontaktuppgifter

Vi behöver personnummer för att kunna göra en kreditupplysning vilket är standard vid fakturaköp.

Är ditt företag kopplat till ett avtalsnummer anger du det här. Det går även bra att beställa laddbox utan avtalsnummer.

Läs mer om hur vi använder dina personuppgifter här.


*Obligatoriskt

Lösning för drivmedelsförmån

Med en smart laddbox från OKQ8, Laddbox Plus, finns möjligheten att på ett smidigt sätt hantera drivmedelsförmån enligt komplementsregeln där arbetsgivaren ska betala för alla drivmedel. Genom att komma överens om ett pris för hemmaladdningen med arbetsgivaren och sedan blippa företagskortet vid laddning kommer kostnaden in på kortfakturan. Den anställde blir därefter ersatt av OKQ8 genom inbetalning på angett bankkonto varje månad.

Business Basic El

Med företagskortet Business Basic El kan ni enkelt samla alla drivmedelsköp, både flytande och el, på en och samma faktura. För att aktivera laddning på någon av våra eller våra partners publika laddare blippar du kortet på laddstationen. Kortet går även att blippa på din uppkopplade hemmaladdbox från OKQ8 för smidig hantering av drivmedelsförmån.

OKQ8 Elbilsladdning

Vi har tagit fram ett brett utbud av produkter och tjänster inom elbilsladdning och kan anpassa lösningen efter just ert företags specifika behov. 

Avdrag för installation av Grön Teknik

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som för rot och rut.

Vill du veta mer?

Ring 020 - 65 65 65

Öppettider 8.30-17 alla helgfria vardagar

Eller kontakta oss via vårt formulär.

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren.