Ladda längs vägen

Idag erbjuder vi laddning på över 1000 platser längs vägarna. Och med hjälp av vår app OKQ8 Elbilsladdning ser du enkelt var närmaste lediga laddstation finns. 

Ett kort för alla drivmedel

Med våra företagskort Business Basic El och Fuel Plus El kan ni enkelt samla alla drivmedelsköp, både flytande och el, på en och samma faktura. För att aktivera laddning på någon av våra eller våra partners publika laddare blippar du kortet på laddstationen. Kortet går även att blippa på din uppkopplade hemmaladdbox från OKQ8 för smidig hantering av drivmedelsförmån.

App för elbilsägare

Appen OKQ8 Elbilsladdning ger dig tillgång till över 1000 laddplatser längs vägarna. Med hjälp av appen ser du var närmsta, lediga laddstation finns. Har du en uppkopplad laddbox från OKQ8 kan du även koppla den till appen för smidig styrning av laddning i hemmet.

Ladda ner appen i Appstore eller i Google Play

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt.

* = obligatoriska fält

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du här.

OKQ8 Elbilsladdning

Vi har tagit fram ett brett utbud av produkter och tjänster inom elbilsladdning och kan anpassa lösningen efter just ert företags specifika behov. 

Avdrag för installation av Grön Teknik

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som för rot och rut.

Vill du veta mer?

Ring 020 - 65 65 65

Öppettider 8.30-17 alla helgfria vardagar

Eller kontakta oss via vårt formulär.

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren.