OKQ8 företagskort

Hos oss får du kostnadsfria företagskort som du kan skräddarsy och verktyg som enkelt ger dig kontroll och uppföljning av alla kort.

Fördelar för dig med företagskort

Enkelt och kostnadsfritt att ansöka om kort

Tanka på över 700 stationer inklusive E.ON och Volvo-stationer

Hög kortsäkerhet

OKQ8 Företagskort ger dig fina fördelar. Varje dag.

Få en överblick av alla transaktioner och få ett kort som passar din verksamhets behov. Varje dag.

Dessutom:


Skräddarsytt kort

 • Vill du köpa drivmedel? Vill du ha tillgång till bilvård och verkstad eller vill du ta hand om det själv? Oavsett hur du vill ha det, har vi ett skräddarsytt kort för dig. 

 Förmåner

 • Låt dina medarbetare få ta del av bonusar och fina förmåner.

Tillgänglighet

 • Fungerar på över 700 stationer inklusive E.ON och Volvo-stationer.
   

OKQ8 Företagskort

OKQ8 Företagskort är ett förmånligt och avgiftsfritt betalkort. Det här kortet hjälper ditt företag att spara pengar och förenklar er administration. Med OKQ8 Företagskort kan du betala alla inköp i våra butiker inklusive hyrbilar. Dessutom kan du använda det till att betala parkeringsavgifter, avgiften för Öresundsbron och i våra kontokortsautomater dygnet runt.

OKQ8 Drivmedelskort 1

OKQ8 Drivmedelskort 1 är för dig som vill ha allt till bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska, förgasarvätska, glödlampor, säkringar, torkarblad, automattvätt, hyra plats i Tvätta själv-hall, tvättsvamp, bilschampo, avfettning, isskrapor samt snöborstar. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

OKQ8 Drivmedelskort 2

OKQ8 Drivmedelskort 2 är för dig som vill tanka och kunna fylla på av det mest nödvändiga i bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska och förgasarvätska. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

OKQ8 Dieselkort

OKQ8 Dieselkort är för företag som vill begränsa sitt drivmedelskort till att enbart gälla inköp i Sverige av diesel, olja, glykol, spolarvätska, trafikprodukter och biltvätt. Kortet gäller även i många parkeringsautomater.

OKQ8 Fordonskort/Förarkort

OKQ8 Fordonskort/Förarkort är för företag med många bilar och olika förare. Fordonskortet förvaras alltid i bilen. Förarkortet är personligt och förvaras av kortinnehavaren. Korten kan bara användas tillsammans vilket ger bra kostnadsuppföljning om det är flera förare som delar bil. Med fordonskortet/förarkortet kan man göra samma inköp som med OKQ8 Drivmedelskort 1. Fordonskortet används vid parkering.

OKQ8 Stationskort

OKQ8 Stationskort är för dig som vill att alla inköb sker på en och samme station. Kortet är knutet till en enda station. Det förvaras på stationen och används efter personlig överenskommelse med stationen, kontakta säljaren för ytterligare information.

För dig med företagskort

Spärra kort

Vid förlust – spärra det omedelbart på 020-65 65 65 - öppet dygnet runt

Från utlandet + 46 8 506 811 10 - öppet dygnet runt

Villkor

Allmänna villkor för OKQ8 Företagskort, konto och kringtjänster.

Tjänster från OKQ8

 • Finns på 88 av våra stationer
 • Ser till så att dina originalgarantier gäller
 • Lämna och hämta bilen sju dagar i veckan

 • Tvätta på tre sätt: Biltvätt, snabbtvätt eller tvätta själv
 • Våra avskiljare tar hand om all smuts i spillvattnet

 • Brett utbud för alla företagets utmaningar
 • Från mindre fordon till lastbilar på 20 m3

IDS - för den tunga yrkestrafiken

International Diesel Service – eller IDS – är vårt servicekoncept som får den tunga yrkestrafiken att rulla. Varje dag. 

IDS har 38 dieselanläggningar bara i Sverige och över 600 anläggningar runt om i Europa där vi är representerade i 27 länder. 

Samtliga anläggningar är dygnet runt-öppna automatstationer med höghastighetspumpar och är specialbyggda för tung yrkestrafik för smidig passage.