OKQ8 företagskort

Varje dag är en resa mot att få koll på kostnaderna

Har du flera medarbetare ute på vägarna? Med oss som partner få du kostnadsfria företagskort som du kan skräddarsy och ett administrativt system som enkelt ger dig total kontroll och uppföljning av alla kort. Varje dag.


Skräddarsytt kort

Hos oss kan du skräddarsy ditt kort så det passar din verksamhet. Oavsett om du bara vill kunna köpa drivmedel i Sverige eller Europa, eller ha tillgång till tvätt och bilvård, verkstad och hyrbilar. Vi kan även erbjuda dina medarbetare fina förmåner.


Enkel administration

Våra onlinelösningar ger dig snabb och enkel överblick och administration, när och var du vill. Skulle du istället vilja ha en personlig kontakt vänder du dig till din personliga säljare eller vår kundservice.


Tillgänglighet

Håll bilarna igång 24/7 och få mer tid för kunderna. Var tredje drivmedelsstation i Sverige är en OKQ8 station, med vårt företagskort kan du dessutom tanka på alla Volvo och EON-stationer. Med IDS-kortet kan du dessutom tanka i hela Europa.

OKQ8 Företagskort ger dig fina fördelar.
Varje dag.

Du får full överblick av alla transaktioner som ni gör hos OKQ8. Företagskortet kan du skräddarsy så det passar din vardag och verksamhet perfekt.

  • Företagskort - Ger dig alla möjligheter

  • Drivmedelskort 1 - Det mesta för bilen och Öresundsbron

  • Drivmedelskort 2 - Alla drivmedel och parkering

  • Dieselkort - Diesel och de mesta för bilen

  • Fordonskort/förarkort - Det mesta till fordonet

Bilverkstad

Du hittar OKQ8 bilverkstäder på 88 av våra stationer, samtliga sköter service och reparationer så att dina originalgarantier gäller. Lämna och hämta bilen när butiken är öppen, sju dagar i veckan. Det ska vara enkelt att ha bil.Biltvätt

På OKQ8 kan du tvätta bilen på tre sätt: biltvätt, snabbtvätt eller tvätta själv. Våra biltvättar har reningsverk och oljeavskiljare som tar hand om smuts och föroreningar i spillvattnet. Hyrbil

När du eller ditt företag är i behov av en extra bil för ett affärsprojekt eller i väntan på den nya tjänstebilen, har vi ett brett utbud av bilar till prisvärda och skräddarsydda lösningar. Allt från små personbilar till lastbilar på 20 m3.


IDS - för den tunga yrkestrafiken

IDS är OKQ8s skräddarsydda servicekoncept för den tunga yrkestrafiken i Sverige och Europa.

IDS finns representerade i 21 länder, med 40 dieselanläggningar i Sverige och drygt 600 anläggningar i Europa. Samtliga anläggningar är dygnet-runt öppna automatstationer med höghastighetspumpar, väl tilltagna svängutrymmen, hög frigång och rejäla in- och utfarter.

Att du kan tanka diesel med ditt IDS-kort, ja det hörs ju på namnet, International Diesel Service.