OKQ8 företagskort

Har du flera medarbetare ute på vägarna? Med oss som partner få du kostnadsfria företagskort som du kan skräddarsy och ett administrativt system som enkelt ger dig total kontroll och uppföljning av alla kort. Varje dag.

Skräddarsytt kort

Hos oss kan du skräddarsy ditt kort så det passar din verksamhet. Oavsett om du bara vill kunna köpa drivmedel i Sverige eller Europa, eller ha tillgång till tvätt och bilvård, verkstad och hyrbilar. Vi kan även erbjuda dina medarbetare fina förmåner.

Enkel administration

Våra onlinelösningar ger dig snabb och enkel överblick och administration, när och var du vill. Skulle du istället vilja ha en personlig kontakt vänder du dig till din personliga säljare eller vår kundservice.

Tillgänglighet

Håll bilarna igång 24/7 och få mer tid för kunderna. Var tredje drivmedelsstation i Sverige är en OKQ8 station, med vårt företagskort kan du dessutom tanka på alla Volvo och EON-stationer. Med IDS-kortet kan du dessutom tanka i hela Europa.

OKQ8 Företagskort ger dig fina fördelar.
Varje dag.

Du får full överblick av alla transaktioner som ni gör hos OKQ8. Företagskortet kan du skräddarsy så det passar din vardag och verksamhet perfekt.

  • Företagskort - Ger dig alla möjligheter

  • Drivmedelskort 1 - Det mesta för bilen och Öresundsbron

  • Drivmedelskort 2 - Alla drivmedel och parkering

  • Dieselkort - Diesel och de mesta för bilen

  • Fordonskort/förarkort - Det mesta till fordonet

OKQ8 Företagskort

OKQ8 Företagskort är ett förmånligt och avgiftsfritt betalkort. Det här kortet hjälper ditt företag att spara pengar och förenklar er administration. Med OKQ8 Företagskort kan du betala alla inköp i våra butiker inklusive hyrbilar. Dessutom kan du använda det till att betala parkeringsavgifter, avgiften för Öresundsbron och i våra kontokortsautomater dygnet runt.

Ansök här ›

OKQ8 Drivmedelskort 1

OKQ8 Drivmedelskort 1 är för dig som vill ha allt till bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska, förgasarvätska, glödlampor, säkringar, torkarblad, automattvätt, hyra plats i Tvätta själv-hall, tvättsvamp, bilschampo, avfettning, isskrapor samt snöborstar. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Drivmedelskort 2

OKQ8 Drivmedelskort 2 är för dig som vill tanka och kunna fylla på av det mest nödvändiga i bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska och förgasarvätska. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Dieselkort

OKQ8 Dieselkort är för företag som vill begränsa sitt drivmedelskort till att enbart gälla inköp i Sverige av diesel, olja, glykol, spolarvätska, trafikprodukter och biltvätt. Kortet gäller även i många parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Fordonskort/Förarkort

OKQ8 Fordonskort/Förarkort är för företag med många bilar och olika förare. Fordonskortet förvaras alltid i bilen. Förarkortet är personligt och förvaras av kortinnehavaren. Korten kan bara användas tillsammans vilket ger bra kostnadsuppföljning om det är flera förare som delar bil. Med fordonskortet/förarkortet kan man göra samma inköp som med OKQ8 Drivmedelskort 1. Fordonskortet används vid parkering.

Ansök här ›

OKQ8 Stationskort

OKQ8 Stationskort är för dig som vill att alla inköp sker på en och samma station. Kortet är knutet till en enda station. Det förvaras på stationen och används efter personlig överenskommelse med stationen.

Ansök här ›

Kortadministration - För dig som redan har företagskort

Här kan du enkelt spärra kort, beställa nytt eller flera kort.

Spärra kort

Om du förlorar ditt OKQ8-kort ska du spärra det omedelbart:

Ring 020-65 65 65 - öppet dygnet runt

Från utlandet + 46 8 506 811 10 - öppet dygnet runt

Bilverkstad

Du hittar OKQ8 bilverkstäder på 88 av våra stationer, samtliga sköter service och reparationer så att dina originalgarantier gäller. Lämna och hämta bilen när butiken är öppen, sju dagar i veckan. Det ska vara enkelt att ha bil.

Biltvätt

På OKQ8 kan du tvätta bilen på tre sätt: biltvätt, snabbtvätt eller tvätta själv. Våra biltvättar har reningsverk och oljeavskiljare som tar hand om smuts och föroreningar i spillvattnet. 

Hyrbil

När du eller ditt företag är i behov av en extra bil för ett affärsprojekt eller i väntan på den nya tjänstebilen, har vi ett brett utbud av bilar till prisvärda och skräddarsydda lösningar. Allt från små personbilar till lastbilar på 20 m3.

IDS - för den tunga yrkestrafiken

IDS är OKQ8s skräddarsydda servicekoncept för den tunga yrkestrafiken i Sverige och Europa.

IDS finns representerade i 21 länder, med 40 dieselanläggningar i Sverige och drygt 600 anläggningar i Europa. Samtliga anläggningar är dygnet-runt öppna automatstationer med höghastighetspumpar, väl tilltagna svängutrymmen, hög frigång och rejäla in- och utfarter.

Att du kan tanka diesel med ditt IDS-kort, ja det hörs ju på namnet, International Diesel Service.