Ändra köpgräns

Er kredit behöver räcka för både fakturerade och ofakturerade köp för alla kort på ert kundnummer. Det betyder att krediten behöver räcka för både det som redan är fakturerat, men obetalt, samt de köp ni gör efter senaste fakturan.

OBS! Vi vill uppmärksamma er på att ökade drivmedelspriser kan leda till att ni når er köpgräns på ert konto snabbare än tidigare, vilket kan göra att ni inte kan använda korten för köp.

Har ni en månadskostnad på 10 000kr kan ni alltså behöva ha en kreditlimit på runt 20 000kr för att vara säkra på att korten går att handla med innan fakturan för föregående månad har betalats. Om ni är osäkra på vilken kreditlimit ni har idag är ni välkomna att kontakta vår kundservice på telefon 020-65 65 65 eller via mail till foretagskort@okq8.se.

Gällande köpbegränsningar på kortnivå hänvisar vi till Inköpskontroll.


Fyll i formuläret om du vill ansöka om en ändrad köpgräns på ditt företagskort.

På ditt företagskort står ditt kundnummer längst ner i högra hörnet i form av de sju siffrorna innan bindestrecket. Du hittar även ditt kundnummer på din faktura.

*Obligatoriska fält.

Ansökan kan komma att genomgå sedvanlig kreditprövning. De personuppgifter du lämnar till oss används för att utreda ditt ärende. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter se okq8.se/personuppgifter.