Våra företagskort byter namn

Korten innehåller samma sak som tidigare, de har bara nya namn. Har du kort med gammalt namn fungerar det lika bra som förut. Om du behöver ett nytt kort eller ett ersättningskort kommer du få ett kort med nytt namn, annars behåller du ditt befintliga till utgångsdatumet.

Varför byter vi namn?

Vi har lyssnat på er, våra kunder.
Ni har efterfrågat nya möjligheter på era företagskort och därför har vi introducerat ett nytt kort samt bytt namn på de befintliga. De nya namnen förenklar förståelsen av kortens olika värden.

Nytt! OKQ8 Business Basic

Business basic är rätt kort för dig som vill kunna köpa allt till din bil på våra stationer samt även hyra bil och släp, köpa gasol och göra verkstadsköp. Givetvis kan du även tanka på alla våra stationer och hos våra partners. Kortet går även att använda i de flesta parkeringsautomater.

Företagskortet = Business Plus

OKQ8 Business Plus är ett förmånligt och avgiftsfritt betalkort. Det här kortet hjälper ditt företag att spara pengar och förenklar er administration. Med OKQ8 Business Plus kan du betala alla inköp i våra butiker inklusive hyrbilar. Dessutom kan du använda det till att betala parkeringsavgifter, avgiften för Öresundsbron och i våra kontokortsautomater dygnet runt.

Drivmedelskort 1 = Fuel Plus

OKQ8 Fuel Plus är för dig som vill ha allt till bilen. Kortet gäller för inköp av drivmedel och andra trafikprodukter. Kortet gäller även för automattvätt, hyra plats i Tvätta själv-hall och tvättprodukter. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Drivmedelskort 2 = Fuel Basic

OKQ8 Fuel Basic är för dig som vill tanka och kunna fylla på av det mest nödvändiga i bilen. Kortet gäller för inköp av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska och förgasarvätska. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Dieselkort = Diesel Plus

 

OKQ8 Diesel Plus är för företag som vill begränsa sitt drivmedelskort till att enbart gälla inköp av diesel, olja, glykol, spolarvätska, trafikprodukter och biltvätt. Kortet gäller även i många parkeringsautomater.

Fordons-/förarkort = Vehicle/Driver card

OKQ8 Vehicle/Driver är för företag med många bilar och olika förare. OKQ8 Vehicle card ska alltid förvaras i bilen. OKQ8 Driver card är personligt och förvaras av kortinnehavaren. Korten kan bara användas tillsammans vilket ger bra kostnadsuppföljning om det är flera förare som delar bil. Med Med OKQ8 Vehicle/Driver card kan man göra samma inköp som med OKQ8 Fuel Plus.

Det här kan du göra med dina kort

Gamla namn Företagskort Nytt Företagskort Drivmedelskort 1 Drivmedelskort 2 Dieselkort Fordons-/
Förarkort
Nya namn  Business Plus Business Basic Fuel Plus Fuel Basic Diesel Plus Vehicle/
driver card
Bensin, E85, Fordonsgas  Ja Ja  Ja  Ja  - Ja 
Diesel  Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
AdBlue
 Ja
Ja
Ja  Ja  Ja  Ja 
Motorolja och Spolarvätska  Ja
Ja  Ja  Ja  Ja  Ja 
Biltvätt  Ja  Ja  Ja  - Ja  Ja 
Trafikprodukter  Ja
Ja  Ja  - Ja  Ja 
Biltillbehör  Ja (nytt)  Ja   -  -  -  -
Parkering  Ja  Ja  Ja  Ja  Ja  Ja 
Öresundsbron  Ja  Ja  Ja   -  -  -
Service och däck  Ja  Ja   -  -  -
Bil- och släphyra  Ja
Ja   -  -  -  -
Gasol  Ja (nytt)
Ja   -  -  -  -
Övriga produkter  Ja   -  -  -  -  -

För dig med företagskort

Spärra kort

Vid förlust – spärra det omedelbart på 020-65 65 65 - öppet dygnet runt

Från utlandet + 46 8 506 811 10 - öppet dygnet runt

Villkor

Allmänna villkor för OKQ8 Företagskort, konto och kringtjänster.