Hyr företagsbil hos oss

Behövs en extra bil för ett viktigt affärsprojekt? Vill ni slippa investeringen och värdeminskningen för egna bilar och hellre få en fast månadskostnad? Behövs en företagsbil bara på vardagar? Vi kan erbjuda prisvärda och skräddarsydda lösningar som passar just ert företag.  

Sortiment och tillgänglighet

Vi kan erbjuda fordon för projekthyra eller långtidshyra från små smidiga personbilar till lastbilar med 22 kubiks lastutrymme.  Den bredden är vi ensamma om. Dessutom  finns våra hyrbilar finns på ca 150 stationer spridda i hela landet och vi har generösa öppettider. 

För personlig bokningsservice finns vår Centralbokning redo på vardagar kl 8-17. Där får ni garanterat bästa möjliga service och kanske den enklaste hyrbilsbokning ni någonsin upplevt.


OKQ8 Kort eller faktura

Betala med OKQ8 Företagskort eller mot faktura månadsvis, vi ordnar den betallösning som passar er bäst.


Klimat och miljö

Alla våra personbilar är av miljöbilsklass enligt definitionen från 2013 eller 2012 och släpper aldrig ut mer än 120 gram koldioxid per km. Oavsett vilken bil ni väljer att hyra så kan vi erbjuda klimatkompensering i form av trädplantering. Det sker i samarbete med miljökonsulterna Zeromission.


Företagsprofilering

Vill ni ha er företagsprofilering på bilen så tar vi gärna en diskussion hur det sker på bästa sätt. Antingen gör vi det hos en av våra samarbetspartner och lägger in det i offerten, eller så hittar vi en annan lösning.


Kontakt och mer information

För mer information om vad vi kan erbjuda, eller för att helt enkelt få en offert, kontakta vår Centralbokning
på 020-850 850, eller använd formuläret.
Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här här.

Varje gång du besöker OKQ8.se registrerar vi det med hjälp av cookies .

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här.