IDS International Diesel Service

IDS är OKQ8s skräddarsydda servicekoncept för den tunga yrkestrafiken i Sverige och Europa. IDS finns representerade i 21 länder, med 40 dieselanläggningar i Sverige och drygt 600 anläggningar i Europa. Samtliga anläggningar är dygnet-runt öppna automatstationer med höghastighetspumpar, väl tilltagna svängutrymmen, hög frigång och rejäla in- och utfarter.


I hela Europa

IDS finns representerade i 21 länder, med 40 dieselanläggningar i Sverige och drygt 600 anläggningar i Europa.


Tanka dygnet runt

Samtliga anläggningar är dygnet runt öppna automatstationer med höghastighetspumpar, väl tilltagna svängutrymmen, hög frigång och rejäla in- och utfarter.


Tanka med kortet

Att du kan tanka diesel med ditt IDS-kort, ja det hörs ju på namnet, International Diesel Service.

Spänning på vägen och tryck i tanken

IDS är ett sätt att skapa trygghet på jobbet och serva den tunga yrkestrafiken i Sverige och Europa. IDS-stationerna är många och finns där du behöver dem, längs de stora transportvägarna. Anläggningarna är öppna dygnet runt och har rejäla svängrum med högt i tak och breda in- och utfarter.

Med IDS-kortet tankar du diesel, diesel Bio+, RME, AdBlue, LNG och LIC med snabba höghastighetspumpar och kortet kan begränsas och anpassas efter företagets behov. Ett säkert sätt att tanka.iAccount ger dig trygghet och service dygnet runt

Smarta funktioner med iAccount gör det lättare och säkrare för tung trafik att köra längre ute på vägarna. Både för förare och företagare. Utnyttja möjligheterna!Priser

Här hittar du aktuella priser för drivmedel.


Till priser ›


Kontakt

Vi frågor som rör IDS ring eller skicka e-post enligt nedan.

Telefon: 08-506 812 00

E-post: ids@okq8.se

Öppet mån-fre: 08.00-16.00