• TILLGÄNGLIGT

    Över 800 stationer i Sverige och Europa

  • HÅLLBART

    Allt fler stationer får Neste MY Förnybar Diesel (HVO100)

  • SNABBT

    Tanka 1 000 liter på 8 minuter

Tanka hållbart, snabbt och enkelt med IDS

Det ska vara lätt att tanka för dig som kör tunga transporter. Vårt IDS-kort ger dig därför tillgång till ett nätverk med över 800 stationer i Europa, varav 50 är belägna i Sverige.

Stationerna är specialbyggda för tung yrkestrafik och garanterar en smidig passage. Genom höghastighetspumpar tankar du 1 000 liter på cirka 8 minuter och dessutom får du konkurrenskraftiga priser på truckdiesel, AdBlue och HVO100.

Hitta stationer i Sverige och Europa

Lasta tungt och tanka HVO100

Vi utökar tillgängligheten på Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) för den tunga yrkestrafiken. Det innebär att även de tunga fordonen har möjlighet att sänka sina koldioxidutsläpp markant. På alla nya stationer, men även på flera av de befintliga IDS-stationerna, införs efterhand HVO100.

Konkurrenskraftigt och tryggt

När du ansluter dig till och skaffar ett IDS-kort får du ett personligt prisförslag som är optimalt för din specifika situation, då behöver du aldrig betala för mycket! Du får även konkurrenskraftiga priser på drivmedel. 

Våra kort tillhör marknadens säkraste kort med RFID-teknik. Dessutom får du stenkoll på dina transaktioner samt tillgång till personlig support dygnet runt.  

 Jag vill bli kontaktad för mer information om IDS

 

Kontakta en av våra IDS-säljare

Våra säljare hjälper ditt företag, dina yrkeschaufförer eller lejdåkare med att ta fram exklusivt prisförslag baserat på dina önskemål, volym och antal fordon. 

Region Syd

Tomas Andersson
Account Manager
E-post: tomas.andersson@okq8.se
Tfn +46 (0)76 697 38 78

Region Väst

Peter Törn
Account Manager
E-post:  peter.torn@okq8.se
Tfn +46 (0)70 168 81 84

Region Norr

Anders Haraldsson
Account Manager
E-post:  anders.haraldsson@okq8.se
Tfn +46 (0)70 648 02 75