Säljare och konsulter

Med över 300 stationer som erbjuder mat och lounge är vi tjänstebilistens bästa vän. Varje dag. Och då har vi inte ens pratat om servicehjälpen och de tvättmöjligheter vi erbjuder.

Alltid hos OKQ8

Över 700 stationer
(ink. E.ON och Volvostationer)

Överblick för större säkerhet

Bra rabatter och andra förmåner

300+ stationer med lounge

OKQ8 Företagskort - en skräddarsydd upplevelse

Få en överblick av alla transaktioner och få ett kort som passar just din verksamhets behov.


Skräddarsytt kort

  • Vill du köpa drivmedel? Vill du ha tillgång till bilvård och verkstad eller vill du ta hand om det själv? Oavsett hur du vill ha det, har vi ett skräddarsytt kort för dig. 

 Förmåner

  • Låt dina medarbetare få ta del av bonusar och fina förmåner.

Tillgänglighet

  • Fungerar på över 700 stationer inklusive E.ON och Volvo-stationer.

OKQ8 Business Plus

OKQ8 Business Plus är ett förmånligt och avgiftsfritt betalkort. Det här kortet hjälper ditt företag att spara pengar och förenklar er administration. Med OKQ8 Business Plus kan du betala alla inköp i våra butiker inklusive hyrbilar. Dessutom kan du använda det till att betala parkeringsavgifter, avgiften för Öresundsbron och i våra kontokortsautomater dygnet runt.

Nytt! OKQ8 Business Basic

OKQ8 Business Basic är rätt kort för dig som vill kunna köpa allt till din bil på våra stationer samt även hyra bil och släp, köpa gasol och göra verkstadsköp. Givetvis kan du även tanka på alla våra stationer och hos våra partners. Kortet går även att använda i de flesta parkeringsautomater.

OKQ8 Fuel Plus

OKQ8 Fuel Plus är för dig som vill ha allt till bilen. Kortet gäller för inköp av drivmedel, service, däck och andra trafikprodukter. Kortet gäller även för automattvätt, hyra plats i Tvätta själv-hall och tvättprodukter. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

OKQ8 Fuel Basic

OKQ8 Fuel Basic är för dig som vill tanka och kunna fylla på av det mest nödvändiga i bilen. Kortet gäller för inköp av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska och förgasarvätska. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

OKQ8 Diesel Plus

OKQ8 Diesel Plus är för företag som vill begränsa sitt drivmedelskort till att enbart gälla inköp av diesel, olja, glykol, spolarvätska, trafikprodukter och biltvätt. Kortet gäller även i många parkeringsautomater.

OKQ8 Vehicle/Driver

OKQ8 Vehicle/Driver är för företag med många bilar och olika förare. Fordonskortet förvaras alltid i bilen. Förarkortet är personligt och förvaras av kortinnehavaren. Korten kan bara användas tillsammans vilket ger bra kostnadsuppföljning om det är flera förare som delar bil. Med fordonskortet/förarkortet kan man göra samma inköp som med OKQ8 Fuel Plus.

OKQ8 Station Card

OKQ8 Station Card är för dig som vill att alla inköp sker på en och samma station. Det förvaras på en utvald station och används efter personlig överenskommelse med stationen, kontakta säljaren för ytterligare information.