Transport

I transportbranschen finns inget utrymme för misstag eller förseningar. Med oss får du en pålitlig partner med nätverk som inte bara täcker Sverige – utan Europa. Så du kan vara trygg. Varje dag.

Alltid hos OKQ8

Tank dygnet runt

Dieselkort med högsta säkerhet

Brett nätverk i Sverige och Europa

Rätta produkter för dig

OKQ8 Företagskort – en skräddarsydd upplevelse

Få en överblick av alla transaktioner och få ett kort som passar din verksamhets behov. 

Dessutom:

Skräddarsytt kort

  • Vill du köpa drivmedel? Vill du ha tillgång till bilvård och verkstad eller vill du ta hand om det själv? Oavsett hur du vill ha det, har vi ett skräddarsytt kort för dig.

Förmåner

  • Låt dina medarbetare få ta del av bonusar och fina förmåner.

Tillgänglighet 

  • Fungerar på över 700 stationer inklusive E.ON och Volvo-stationer.
     

OKQ8 Företagskort

OKQ8 Företagskort är ett förmånligt och avgiftsfritt betalkort. Det här kortet hjälper ditt företag att spara pengar och förenklar er administration. Med OKQ8 Företagskort kan du betala alla inköp i våra butiker inklusive hyrbilar. Dessutom kan du använda det till att betala parkeringsavgifter, avgiften för Öresundsbron och i våra kontokortsautomater dygnet runt.

OKQ8 Drivmedelskort 1

OKQ8 Drivmedelskort 1 är för dig som vill ha allt till bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska, förgasarvätska, glödlampor, säkringar, torkarblad, automattvätt, hyra plats i Tvätta själv-hall, tvättsvamp, bilschampo, avfettning, isskrapor samt snöborstar. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

OKQ8 Drivmedelskort 2

OKQ8 Drivmedelskort 2 är för dig som vill tanka och kunna fylla på av det mest nödvändiga i bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska och förgasarvätska. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

OKQ8 Dieselkort

OKQ8 Dieselkort är för företag som vill begränsa sitt drivmedelskort till att enbart gälla inköp i Sverige av diesel, olja, glykol, spolarvätska, trafikprodukter och biltvätt. Kortet gäller även i många parkeringsautomater.

OKQ8 Fordonskort/Förarkort

OKQ8 Fordonskort/Förarkort är för företag med många bilar och olika förare. Fordonskortet förvaras alltid i bilen. Förarkortet är personligt och förvaras av kortinnehavaren. Korten kan bara användas tillsammans vilket ger bra kostnadsuppföljning om det är flera förare som delar bil. Med fordonskortet/förarkortet kan man göra samma inköp som med OKQ8 Drivmedelskort 1. Fordonskortet används vid parkering.

OKQ8 Stationskort

OKQ8 Stationskort är för dig som vill att alla inköb sker på en och samme station. Kortet är knutet till en enda station. Det förvaras på stationen och används efter personlig överenskommelse med stationen, kontakta säljaren för ytterligare information.

IDS - för den tunga yrkestrafiken

International Diesel Service – eller IDS – är vårt servicekoncept som får den tunga yrkestrafiken att rulla. Varje dag. 

IDS har 38 dieselanläggningar bara i Sverige och över 600 anläggningar runt om i Europa där vi är representerade i 27 länder. 

Samtliga anläggningar är dygnet runt-öppna automatstationer med höghastighetspumpar och är specialbyggda för tung yrkestrafik för smidig passage. 

 

Vårt stationsnätverk

Med IDS får du inte bara 38 dieselanläggningar i Sverige – utan även över 600 stycken runt om i Europa. Totalt med E.ON och Volvo-stationer har vi över 700 stycken. Rätt oslagbart, om du frågar oss.

OKQ8 Företagskort ger dig fina fördelar. Varje dag.

Få full överblick över alla transaktioner. Skräddarsy för dina specifika behov.

Drivmedel

Välj en pålitlig partner som ger dig snabb service, rådgivning samt rengör din tank. Välj OKQ8.

Smörjmedel

Med över 200 olika smörjmedel samt support i världsklass finns vi där för dig.