Vårt sortiment av smörjmedel

Vi har ett brett utbud av högkvalitativa motoroljor, hydrauloljor, transmissionsoljor, fetter och andra smörjmedel för fordon, entreprenadmaskiner och verktyg. Oavsett om du jobbar inom lantbruk, skogsbruk, industri eller sjöfart har vi rätt smörjmedel för dig.

Hitta och välj rätt olja

Med vår oljeguide, oljeöversättare och produktkatalog hittar du rätt olja till ditt fordon eller till din maskin. Behöver du ändå hjälp och råd kontakta produktteknik eller ring på tfn 08-506 805 40
Oljestickan visar om du behöver fylla på motorolja

Oljeguiden

Skriv in ditt registreringsnummer eller sök manuellt och få en rekommendation på vilket smörjmedel som passar ditt fordon bäst. Tips! Du kan då ladda ner fullständigt smörjschema som pdf eller skicka det med e-post direkt till önskad mottagare.

Oljeöversättaren

Här kan du snabbt leta reda på den produkt du använder idag och översätta den till en produkt ur vårt eget sortiment.

Produktkatalog

I produktkatalogen hittar du vårt breda sortiment av smörjoljor, fett och specialprodukter.

Broschyr Jordbruk

I broschyren "Högpresterande smörjmedel för jordbruk" hittar du smörjoljor, fett och specialprodukter som lämpar sig utmärkt för applikationer inom jordbruk.

Nyhet

Q8 Galilei 150, ny syntetisk industriell kuggväxelolja som garanterar den högsta nivån av växellådsskydd som erkänts av Siemens Flender.

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta de smörjmedel som är optimala för din verksamhet, dina maskiner, verktyg och fordon.

Produkt- och säkerhetsdatablad

Nedan finner du produktinformations- och säkerhetsdatablad för samtliga produkter i vårt drivmedel- och villaoljasortiment.

Informationen är i pdf-format som kräver Acrobat Reader. Hämta Acrobat Reader här.

For material safety data sheet in English, please e-mail produktteknik@okq8.se.

Beställ smörjmedel

Vi har ett brett sortiment av smörjmedel och levererar dit du behöver dem.

Skriv till oss

smorjmedel@okq8.se

Ring oss

Öppet mån-fre: 08:30-16:00

020-88 88 00

Produktteknik

Kontakta Produktteknik för teknisk service och rådgivning.

Skriv till oss

produktteknik@okq8.se

Ring oss

Öppet mån-fre: 08:00-15:00

08-506 805 40

Allmänna försäljnings- och leveransvillkor

Kontakta Kundservice för allmänna försäljnings-och leveransvillkor.

Ring på 020-88 88 00

Pålitliga produkter och snabba leveranser

Lastvagnsservice i Härnösand är i grunden en auktoriserad Scaniaverkstad. Genom åren har företaget lagt till flera erbjudanden. Samarbetet med Q8 Oils är 100-procentigt i hela kedjan – från lagerplock och support till produkter och leveranser, säger Daniel Wiklander som är butiksansvarig.

Oljans kvalitet sätts på prov under extrema förhållanden

Kevin började köra gokart när han var sex år och har nu flera mästerskapsvinster. ”Ingen förbränningsmotorbil kan fungera utan olja. Som racingförare måste jag vara säker på att oljan är av bra kvalitet så att motorn håller och kan leverera det jag behöver av den”, säger Kevin.

Vägen mot den gröna näringen

I dagsläget är Nils Nilsson är nämligen lantmästare till titeln och säljare till vardags. I rollen på Vallåkra Lantmannaaffär är det smörj- och drivmedel till svenska lantbrukare som står i centrum, där Nils Nilsson är återförsäljare och Q8Oils förlängda arm. 

Vad kunderna vill ha och framtiden behöver

Hur mycket går det egentligen att säga om smörjmedel? Se filmen med Georgi Viering som är chef för Technical service & Products på Q8Oils, översatt, han som kan allt om smörjmedel. Det ska visa sig att smörjmedlets värld är mer komplex än man kan föreställa sig.Se filmen med Georgi här >

Vill du veta mer om smörjmedel?

Besök vår internationella expertsida för att upptäcka mer om oss, våra produkter och vår forskning.