Lastvagnsservice i Härnösand - köper oljor, fetter, glykol och AdBlue

"Samarbetet med Q8Oils är 100-procentigt i hela kedjan – från lagerplock och support till produkter och leveranser."

Daniel Wiklander, butiksansvarig Lastvagnsservice i Härnösand

 

Lastvagnsservice i Härnösand är i grunden en auktoriserad Scaniaverkstad. Genom åren har företaget lagt till flera erbjudanden. Samarbetet med Q8Oils är 100-procentigt i hela kedjan – från lagerplock och support till produkter och leveranser.  

Vi åkte till Härnösand för ett besök hos Lastvagnsservice. Butiksansvariga Daniel Wiklander tar emot oss och visar runt i en liten men välsorterad butik som samtidigt ger intryck av ordning och reda. I mitten av butiken står dunkar med oljor och andra produkter som efterfrågas av kunderna. Q8Oils är välrepresenterade i sortimentet. 

– I grunden är vi en Scaniaauktoriserad lastbilsverkstad. Men vi reparerar och servar även andra varumärken: lastbilar, sopbilar, traktorer och släp. Allt inom den tunga sidan, berättar Daniel Wiklander.

 Heltäckande erbjudande

I sitt erbjudande har Lastvagnsservice i Härnösand även påbyggnationer och ombyggnationer av vägskrapor och snöredskap med mera. När vi står på gården utanför butiken anländer en av PostNords lastbilar för att tanka AdBlue. Daniel Wiklander greppar tag i pumphandtaget, samtidigt som han byter några ord med chauffören fyller han på den färglösa vätskan. Lastvagnsservice upptagningsområde är hela Västernorrland, men man jobbar även utanför länet.

– Vi levererar även oljor till kunder ute på fältet, till exempel lantbrukare, maskinentreprenörer och stationära kranar. Lastvagnsservice har även slangjour 24 timmar om dygnet för dem som behöver snabb hjälp vid till exempel läckage och brustna hydraulslangar.  

"Ingenting är omöjligt”   

Daniel beskriver företagets grundtanke som att ingenting är omöjligt och att alla anställda går efter kundens förfrågan och snickrar ihop beställningen till ett kanonresultat.

– Från Q8Oils köper vi alla typer av oljor och fetter, även glykol och AdBlue.

Genom Q8Oils får vi alla produkter som våra kunder efterfrågar – från en och samma leverantör. Det är oerhört smidigt för oss och våra kunder. Och det är i sin tur bra för miljön, eftersom transporterna då blir färre. Lastvagnsservice använder hydrauloljan Q8 Holbein Bio Plus, både för att det är en bra produkt och att det är en bra olja ur miljösynpunkt eftersom den är lätt biologiskt nedbrytbar.

Lägre klimatavtryck

– Det är ett stort steg för oss och våra kunder på vägen mot ett lägre klimatavtryck. Vi jobbar stenhårt med miljöarbetet och källsorterar allt som vi kan sortera, till exempel metallskrot, hydraulslang, plast, spillolja, batterier och mycket mer.   Daniel tycker att Q8Oils har väldigt pålitliga produkter och extremt snabba leveranser.

– Ja, vi får alltid produkterna när vi behöver dem.

– Vi valde Q8Oils för deras breda sortiment och professionella bemötande och service. Därför är det inte svårt för oss att vara en ambassadör för Q8Oils. När de släpper nyheter presenterar vi dem för våra kunder och berättar vilka fördelar de har. Jag är övertygad om att Lastvagnsservice i framtiden kommer att utveckla både tjänster och produkter tillsammans med Q8Oils som våra kunder frågar efter. Det känns som ett naturligt steg i vårt samarbete.

Q8Oils levererar alla produkter som våra kunder efterfrågar

Se film med Daniel Wiklander, butiksansvarig på Lastvagnsservice i Härnösand.