Helhetslösning inom hållbar energi för fastighetsägare

Som del av satsningen på hållbar och förnybar energi finns OKQ8 SunDay – specialister på solceller, elbilsladdning och energilagring.

Några av våra erbjudanden

SunDay vänder sig till fastighetsägare, industrier och kommuner som insett att solceller är en av nycklarna till dagens och framtidens hållbara energiförsörjning och att den snabba ökningen av eldrivna fordon skapar behov av laddning på fler platser. Genom att använda solen som energikälla kan mängder av svenska företag och fastighetsägare spara både energi och pengar och samtidigt minska sina klimatavtryck. SunDay erbjuder allt från analys av kundens energibehov hela vägen till nyckelfärdiga projekt och all service som krävs efter det.

Energilagring

Tillsammans med SunDay hjälper vi dig att spara din egenproducerade överskottsel från dina solpaneler, och kan använda den när du själv vill. Med våra solcellsbatterier kan du använda mer av din egenproducerade el och få större kontroll vid stigande elpriser.

Solpaneler

Som Sveriges största distributör av kvalitativa solenergilösningar jobbar vi med de bästa produkterna på marknaden och bygger solenergianläggningar som är anpassade för den svenska marknaden. Vi på OKQ8 är den trygga partnern som hjälper dig att ställa om, från projektering till installation och löpande drift och underhåll.

Elbilsladdning bostadsrättsförening & samfällighet

Nu finns OKQ8 Elbilsladdning; en helhetslösning som ger dig möjlighet att snabbt och säkert ladda din elbil var du än befinner dig – på arbetsplatsen, hemma och längs vägen. OKQ8 Elbilsladdning erbjuder ett helhetskoncept som innefattar marknadsledande laddutrustning, laddboxar, installation och service samt enkel uppföljning av hur mycket som laddats i tjänsten och privat. Du får dessutom tillgång till vårt laddnätverk, på och utanför station genom vår app.

Elbilsladdning fastighetsägare

Ladda elbilar med solenergi från dina solpaneler. Vårt erbjudande på laddboxar omfattar rådgivning, design av lösning, installation och drift. Du får även tillgång till vårt breda laddnätverk som täcker hela Sverige och finns tillgängligt på och utanför våra stationer.