Vi backar upp dig längs vägen

Här kan du läsa mer om förnyelsen av din försäkring OKQ8 BackUp och ta del av de nya villkoren.

Frågor och svar

Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna gällande huvudförnyelse av BackUp-försäkringen. Hittar du inte svar på dina frågor? Ring vår kundservice, tel. 08–506 805 08.

 

Villkor OKQ8 BackUp

Som innehavare av vår tilläggsförsäkring OKQ8 BackUp har du säkerställt att du slipper dyra självrisker om olyckan skulle vara framme. Din försäkring löper på med samma förmånliga villkor som tidigare och du kan även fortsättningsvis få självriskersättning med upp till 3 000 kr. Här har vi samlat de nya villkoren för våra olika BackUp-försäkringar. 

OKQ8 BackUp personbil, lätt lastbil och MC

OKQ8 BackUp husbil


OKQ8 Bilförsäkring

Nu med sänkt pris!

Efter decennier längs vägkanten vet vi på OKQ8 vilka utmaningar ett liv i rörelse kan innebära. Därför lanserar vi nu en trygg och smidig bilförsäkring så att våra kunder kan känna sig säkrare i sin vardag. Kombinera gärna OKQ8 BackUp Plus med vår nya bilförsäkring och få Sveriges lägsta självrisk.

Just nu: du som redan har OKQ8 BackUp-försäkring och väljer att teckna vår bilförsäkring via vår kundservice får två månaders premiebefrielse på din BackUp-försäkring. Du når vår kunderservice helgfria vardagar mellan kl 08:30-17:00 på tel. 020-65 65 65. Ring oss redan idag och och se om vi kan sänka försäkringskostnaden för just din bil. Välkommen!