Försäkring för ny bil

Söker du försäkring till din nya bil? Här har vi samlat information om vad som gäller. Välkommen till OKQ8!

Om din bil är helt ny omfattas den vanligtvis av något som kallas vagnskadegaranti och denna gäller allt som oftast i tre års tid. Detta innebär att du som nybilsägare endast behöver teckna halvförsäkring och vad som omfattas i vår halvförsäkring visas i tabellen.

Vid tecknande av halvförsäkring får du möjlighet att teckna vår unika tilläggsförsäkring OKQ8 BackUp Plus, som täcker din självrisk i bilförsäkringen upp till 3 000 kr. Den innefattar också assistans- och hyrbilsförsäkring. BackUp Plus kostar från 125 kr per månad och har ingen bindningstid.

Våra mer omfattande bilförsäkringar

Halvförsäkring bil

Ett bra komplement till den lagstadgade trafikförsäkringen och innebär att du kan känna dig trygg på vägarna.

Helförsäkring

Om din bil är helförsäkrad har du möjlighet till ersättning för alla skador som kan drabba din bil. För dig som vill känna dig helt trygg.

Läs mer om fördelarna och jämför bilförsäkring.

Det gör en bilförsäkring billig

Det är inte bara premien som påverkar totalkostnaden.

Vid ägarbyte

Kan man ta över den tidigare ägarens försäkring eller behöver man teckna egen?

Slipp självrisken med OKQ8 BackUp Plus

Om du väljer halvförsäkring bil eller helförsäkring kan du teckna vår unika tilläggsförsäkring BackUp Plus som ett komplement till din ordinarie bilförsäkring. Den täcker det mesta som kan hända längs vägen och kan ge dig upp till 3 000 kr i självriskersättning om olyckan skulle vara framme. Försäkringen kostar från 125 kr per månad och har ingen bindningstid.