Bilförsäkring under 25 år

Här har vi samlat information om våra bilförsäkringar och vad som kan vara bra att tänka på som yngre bilägare.

Som ung bilförare anses man generellt vara en högriskkund sett ur försäkringsbolagens perspektiv, eftersom man har mindre erfarenhet ute i trafiken vilket i sin tur innebär att risken för olyckor är högre. I förlängningen innebär detta att bilförsäkringar ofta blir aningen dyrare för unga bilägare än för en äldre person.

Något som är viktigt att tänka på är att välja rätt typ av försäkring. Här hittar du en kort sammanfattning av vad våra försäkringar innehåller och du kan enkelt räkna ut ditt pris genom att klicka på knappen nedan. Ungdomar som skaffar sin första bil köper många gånger en bil av lite äldre modell och då kan det vara värt att tänka på att halvförsäkring kanske räcker om bilen har några år på nacken. Om du väljer att teckna halvförsäkring har du också möjlighet att teckna OKQ8 BackUp Plus, ett tillägg till din bilförsäkring som täcker det mesta som kan hända längs vägen och som kan göra livet med bilen billigare.

OKQ8 Backup Plus kostar från 125 kr per månad och kan ge dig upp till 3 000 kr i självriskersättning om olyckan skulle vara framme. Försäkringen täcker allt ifrån stöld och motorskador till nyckelförlust och feltankning. Dessutom ingår assistans vid driftstopp, ersättning vid punktering samt mycket annat. Läs mer om försäkringen lite längre ned på sidan.

 

Att tänka på innan du skaffar bilförsäkring

Slipp självrisken med OKQ8 BackUp Plus

Med vår unika tilläggsförsäkring BackUp får du ett komplement till din ordinarie bilförsäkring. Den täcker det mesta som kan hända längs vägen och kan ge dig upp till 3 000 kr i självriskersättning om olyckan skulle vara framme. Försäkringen kostar från 125 kr per månad och har ingen bindningstid.