Vagnskadeförsäkring

Här kan du läsa mer om vagnskademomentet i vår helförsäkring. Läs mer och teckna idag!

Vagnskada

Vår helförsäkring innehåller givetvis vagnskadeförsäkring och det är ett bra val för dig som har en bil med ett lite högre värde och där vagnskadegarantin har gått ut. Vagnskadeförsäkringen är det som skiljer helförsäkring från halvförsäkring och är det moment som täcker plåt- och lackskador på bilens kaross, exempelvis vid djurkollision. Om du väljer att teckna helförsäkring har du möjlighet att välja olika självrisknivåer för vagnskademomentet, vilket påverkar din premie. Dessutom får våra helförsäkringskunder möjlighet att teckna tilläggsförsäkringen OKQ8 BackUp Plus, ett komplement till bilförsäkringen som kan ge upp till 3000 kr i självriskersättning om olyckan skulle vara framme.

Helförsäkring

Om du väljer helförsäkring kan du få ersättning för alla skador som kan inträffa på din bil och är därmed valet för dig som vill känna dig extra trygg i trafiken. Den stora skillnaden mellan halvförsäkring och helförsäkring är att den senare innefattar vagnskadeförsäkring.

Kunder som väljer helförsäkring får också möjlighet att teckna vår unika tilläggsförsäkring BackUp Plus, som täcker din självrisk i bilförsäkringen upp till 3 000 kr. Den innefattar också assistans- och hyrbilsförsäkring. BackUp Plus kostar från 125 kr per månad och har ingen bindningstid.

Innan du tecknar helförsäkring bör du kontrollera huruvida din bil redan har vagnskadegaranti, då den ger samma täckning som helförsäkringen gör.

Våra mer omfattande bilförsäkringar

Halvförsäkring bil

Ett bra komplement till den lagstadgade trafikförsäkringen och innebär att du kan känna dig trygg på vägarna.

Helförsäkring

Om din bil är helförsäkrad har du möjlighet till ersättning för alla skador som kan drabba din bil. För dig som vill känna dig helt trygg.

Läs mer om fördelarna och jämför bilförsäkring.

Gör livet med bilen billigare

Med vår unika tilläggsförsäkring OKQ8 BackUp Plus får du ett komplement till din ordinarie bilförsäkring och kan göra livet med bilen billigare. OKQ8 BackUp Plus täcker det mesta som kan hända längs vägen och kan ge dig upp till 3 000 kr i självriskersättning om olyckan skulle vara framme. Försäkringen, som du kan läsa mer om här, kostar från 125 kr per månad och har ingen bindningstid. Men vad mer gör en bilförsäkring billig? Läs mer här.