Elavtal och försäkring

Vi vill att du ska känna dig trygg både på vägen och trygg med att du köper el från förnyelsebara källor till ett konkurrenskraftigt pris.

Nyhet! Bilförsäkring

Efter decennier längs vägkanten vet vi på OKQ8 vilka utmaningar ett liv i rörelse kan innebära. Därför lanserar vi nu en trygg och smidig bilförsäkring så att våra kunder kan känna sig säkrare i sin vardag.

Kombinera gärna bilförsäkringen med vår tilläggsförsäkring OKQ8 BackUp Plus och få Sveriges lägsta självrisk!

Slipp självrisken med OKQ8 BackUp

Vi har marknadens mest omfattande tilläggsförsäkring. Tilläggsförsäkringen ersätter både tråkiga självrisker och oväntade kostnader som ofta tillkommer när olyckan framme.

Välj ett hållbart elavtal

OKQ8 erbjuder 100% förnybar el till konkurrenskraftiga priser där du som OK-medlem självklart får medlemsbonus på din förbrukning. Vad passar dig bäst, fast eller rörligt elavtal? Klicka in för att se priser.

Olycksfallsförsäkring

Våra olycksfallsförsäkringar ger dig ett riktigt bra skydd om olyckan skulle vara framme. Färdas du i bilen vid olyckstillfället får du dessutom dubbel ersättning. Vår försäkring är utan självrisk och ersättningen är skattefri.

Villaolja

Vi på OKQ8 har en lång erfarenhet av att leverera villaolja till Sveriges hushåll. Vi har konkurrenskraftiga priser och kan erbjuda våra kunder en möjlighet att sprida kostnaden över året.