Elavtal

El är en viktig del av lösningen till en hållbar omställning. Därför erbjuder vi enkla avtal som du lätt kan jämföra så att du tryggt kan välja det avtal som passar dig bäst. Fyll i ditt postnummer och se vad vi kan erbjuda just dig.

Grön el till inköpspris - timme

Med grön el menar vi el som produceras av förnybara energikällor som alla utgår från solens energi. Vi köper bara in el från vatten-, vind- och solkraft.
Genom att förbruka el på timmar när elpriset är lågt kan du pressa ditt elpris till att bli lägre än ett vanligt rörligt elpris. 

Fast pris

Ett fast elpris passar dig som vill ha grön el till ett bestämt pris. Vi erbjuder dig ett fast pris per kilowattimme och du väljer en bindningstid som passar dig.

Ladda ned vår nya app

Med vår nya app OKQ8 Hemma kan du enkelt sänka din miljöpåverkan och elanvändning. Ju mer du lär dig om din elförbrukning desto lättare blir det att minska din användning, dina kostnader och därmed din påverkan på vår miljö.


Ladda ner appen i Appstore

Ladda ner appen i Google Play

OKQ8 Hemma

Jag är redan kund

Logga in på Mina Sidor för att se elförbrukning och fakturor.

Medlemsrabatt eller bonus
Som OK-medlem får du alltid en lite bättre affär på våra elavtal. För vårt nya elavtal Inköpspris-timme ger vi dig som medlem en rabatt på den fasta månadsavgiften. Du betalar en månadsavgift på 49 kr istället för ordinarie pris på 59 kr. Har du ett fast elavtal får du 1 öre/kWh tillbaka i bonus för varje kilowattimme du förbrukar. Du får bonusen smidigt i samband med återbäringen. 

Hör gärna av dig till vår kundservice på 020-65 65 65 om du har några frågor. 

Alltid 100% förnybart

Hos oss kan du känna dig trygg med att elen alltid kommer från vattenkraft, vindkraft och solenergi. Vi inhandlar ursprungsgarantier från energikällor som klassificeras som 100% förnybar energi. 

Vi hjälper dig gärna!

Ring 020 - 65 65 65

Öppet alla helgfria vardagar 08.00-16:30


Eller kontakta oss via vårt formulär.

Villkor

Här hittar du alltid aktuella villkor för OKQ8 elavtal.

Allmänna villkor