Låt oss hjälpa dig att byta elavtal

När du vill byta till oss som elbolag kan du antingen göra det här på hemsidan eller ringa till oss. Du behöver inte ha kontakt med ditt nuvarande elbolag – det sköter vi åt dig. Genom en fullmakt ger du oss tillåtelse att hämta dina uppgifter från ditt nätbolag och kontaktar sen ditt nuvarande elbolag. Självklart tar vi hänsyn till eventuella bindnings- och uppsägningstider. Tänk på att du som beställer elavtal hos oss måste stå på nätavtalet. 
 

 

Bli kund nu

Snabbast och enklast är att du beställer ditt elavtal här på hemsidan. Du ser ditt elpris och signerar tryggt din beställning med BankID. 
Beställ elavtal

Bindnings- och uppsägningstid?

Det enda som kan ställa till det om du vill byta elbolag är om du är fast i ett avtal med lång bindnings- eller uppsägningstid med ditt nuvarande elbolag. Två krångliga ord i detta sammanhang som vi ska försöka reda ut i detta är bindningstid och uppsägningstid. Bindningstid betyder att du är bunden med ditt elavtal och pris under en bestämd period. Det ska vara tydligt när du beställer ett elavtal vad som gäller. Om du vill byta elbolag under pågående bindningstid behöver du som kund betala en avgift. Uppsägningstid innebär den tid det tar från det att du säger upp ditt elavtal tills du är fri att byta. Därför kan det vara bra att hålla koll på dessa två begrepp när man beställer ett elavtal så att man inte känner sig lurad. 

Ring till oss

Vi vet att det kan kännas skönt att prata med någon om sitt elavtal. Därför är du alltid varmt välkommen att ringa till oss på 020-65 65 65 mellan 8.30-16.00 alla helgfria vardagar.