Våra elavtal

Här kan du läsa om vilka elavtal vi erbjuder och hjälper dig hitta det som passar dig bäst.

Våra fasta elavtal

Med ett fast elavtal hos oss erbjuder vi dig att köpa grön el till ett fast elpris under en bestämd avtalsperiod. Idag erbjuder bindningstider på vi ett, två eller tre år. Du behöver alltså inte oroa dig för att elprisets svängningar och kan enklare hålla koll på dina kostnader. För alla våra fasta elavtal betalar du en månadsavgift på 35 kr. 

När ditt avtal håller på att löpa ut erbjuder vi dig ett nytt fast elpris för ett år. Om du tycker det nya elpriset är bra behöver du inte göra någonting utan du får ditt nya elavtal automatiskt. Vi hjälper dig såklart gärna också med om du vill välja en längre bindningstid eller kanske byta till ett annat elavtal hos oss. 

Tryggt och säkert

Med ett fast elavtal har du alltid koll på vilket elpris du betalar per kilowattimme. Så även om priset på elmarknaden svänger blir ditt elpris inte påverkat. Du kan välja en bindningstid på 1-3 år. 

Hållbart

All el vi säljer kommer från förnyelsebara källor så som vind, sol och vatten. Vi har valt att göra så för att vi är övertygade om att det är det enda rätta. För att maximera den positiva klimatpåverkan vi har vill vi göra det superenkelt för dig som kund att göra hållbara val. Vi vet att ingen kan göra allt men alla kan göra något. 

Personlig service

Vi förstår att det kan vara skönt att prata med någon gällande sitt elavtal. Ring till oss på 020-65 65 65 så hjälper vi dig! Eller om du hellre vill skicka ett mejl till el@okq8.se