Timmätt elpris

Nu kan du teckna OKQ8 Timpris, ett rörligt elavtal där din elförbrukning mäts per timme istället för per månad. Då elpriserna ändras under hela dygnet kan du spara pengar genom att förbruka el de timmar när priset är som lägst.

Hur fungerar timpris?

Elpriset styrs av utbud och efterfrågan. När du tecknar OKQ8 Timpris kommer din elanvändning mätas per timme istället för per månad. Det innebär att ditt elpris baseras på det pris som gäller den timme när du förbrukar elen.


Förbruka smart med OKQ8

Timpris ger dig en möjlighet att spara pengar genom att planera din förbrukning. Kanske kan du tvätta på kvällar och helger? Eller sätta på diskmaskinen lite senare på kvällen? OKQ8 Timpris är en produkt för dig som är en aktiv konsument och som är engagerad i din elförbrukning. Om du har koll på elpriset och är beredd att styra om din elanvändning till perioder med lågt pris så kan du spara pengar.


Aktuella priser

Ditt elpris bestäms utifrån din timförbrukning och baseras på Nord Pools elspotpris för ditt elområde. Du hittar de aktuella timpriserna på Nordpools hemsida. Statistik för din egen elförbrukning hittar du på Mina sidor. Vårt påslag samt energiskatt och moms tillkommer på priset. Aktuella uppgifter om påslag, energiskatt och moms hittar du på sidorna om rörligt elavtal.

Teckna OKQ8 Timpris idag!

Du som är intresserad av att teckna OKQ8 Timpris är välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0771-40 06 06. För att produkten ska fungera behöver ditt nätbolag ställa om din elmätare vilket kan ta upp till 3 månader från att anmälan skett. Det är kostnadsfritt och vi tar hand om kontakten med nätbolaget.