Elbil laddning - ladda din elbil hemma

Vi vill underlätta för dig som kund att göra mer hållbara val. Därför erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster för att du enkelt och smidigt ska kunna ladda in elbil - både hemma och på vägen. 

Laddning var du än är

Vårt ladderbjudande innebär ett helhetskoncept där du som kund hos oss har möjligheten att ladda din elbil var du än befinner dig - hemma, på arbetsplatsen eller på resan. Vårt erbjudande innefattar laddutrustning, laddboxar, installation och drift samt tillgång till vårt laddnätverk, på och utanför station. 

Ladda elbil hemma, på arbetsplatsen, på resan

App för elbilsägare

Med appen OKQ8 Elbilsladdning får du tillgång till mer än 1000 laddplatser längs vägarna. 

Du får en överblick över vilka lediga laddstationer som finns nära dig, vilken typ av laddning det är samt se din laddhistorik. Du kan välja att registrera dig direkt i appen eller i kundportalen här. Har du en smart hemmaladdbox från OKQ8 kan du koppla även den till appen för smidig styrning av laddning i hemmet. Med appen kan du enkelt övervaka samt starta och stoppa laddningen på distans. 

Ladda ner appen i Appstore

Ladda ner appen i Google Play

Ladda hemma

Vi erbjuder:

 

  • Kvalitetssäkrade laddboxar
  • Rådgivning och installation
  • Lösning som uppfyller kraven för ladda-hemma-stödet
  • Kompatibel med alla laddbara bilar enligt EU-specifikation

El som drivmedel

Behovet av elbilsladdning utvecklas i rask takt med effektivare batterier, snabbare laddning och bilar med allt längre räckvidd. Elbilsförsäljningen i Sverige har ökat kraftigt och det har kommit ut flera nya elbilsmodeller på marknaden.

Funderar du på att köpa en elbil? För att reda ut vilka typer av elbilar som finns och många andra frågor gällande elbilsladdning har vi samlat all information på ett ställe.

 

Varför välja OKQ8?

  

  • Kvalitetssäkrade laddboxar
  • Utbrett laddnätverk
  • Trygg rådgivning 
  • Fina medlemsförmåner
  

OKQ8 har stått vid bilistens sida genom många drivmedelsomställningar. Visste du förresten att OKQ8 var först ut med eldrivna hyrbilar under 2011 och först med snabbladdning på en drivmedelsstation 2012? Idag finns det eldrivna hyrbilar på tio stationer. Förutom detta erbjuder vi idag snabbladdning på ett 40-tal OKQ8-stationer och antalet ökar snabbt, både 50 kW:s och 150 kW:s laddare. Vi kommer att fortsätta öka antalet laddare framöver och vår vision är att alla stationer ska kunna erbjuda laddning. 

Jag kände trygghet och fick otroligt bra service vid val av laddbox hos OKQ8, som även rekommenderade vilken modell som skulle passa oss bäst. Installatören som kom hem till oss var också väldigt kunnig och hjälpsam. - Mohammad, Stockholm.

Ladda-bilen-bidrag

Minska dina kostnader med Ladda-bilen-bidraget. Du kan få upp till 50% av dina kostnader för installation av laddbox. Alla våra laddboxar uppfyller kraven för Ladda-bilen-bidraget. Läs mer i vår guide eller kontakta oss så hjälper vi dig genom ansökningsprocessen. 

Vill du veta mer?

Ring 020 - 65 65 65

Öppettider 8.30-17.00 alla helgfria vardagar

Eller kontakta oss via vårt formulär. 

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om elbilsladdning.