Producera din egen solenergi

Under snart hundra år har vi på OKQ8 arbetat för hållbara lösningar inom drivmedels- och energibranschen. Tillsammans med våra samarbetspartner kan vi genom vår samlade erfarenhet erbjuda dig en trygg och pålitlig leverantör som tar ansvar för hela processen från installation till drift och service, för alla typer av
fastigheter. Låt oss hjälpa dig!

Därför är solceller något för dig

  • Solens energi har flera fördelar: den kommer att finnas i många miljarder år till och den förnyas hela tiden, till skillnad från kol, olja eller kärnkraft, smart va? 

  • Vårt mål är att hjälpa dig att minska både ditt klimatavtryck och din energiförbrukning. Att det också innebär att du kan öka värdet på din bostad och få en lägre elräkning, är bara två härliga plus i kanten.

Boka ett kostnadsfritt hembesök med en expert

Vi kommer gärna hem till dig och ger dig en kostnadsfri rådgivning om vilken lösning som är bäst för just dig.
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bokar in en tid som passar.

När på dygnet vill du bli uppringd?

Frivilligt

Frivilligt

* = obligatoriska fält

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du här.

Efter regn kommer solsken

Solpaneler genererar till och med elektricitet under molniga dagar, de har alltså inget behov av direkt solljus och passar därför perfekt i vårt avlånga land.

solenergi

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

Du kan påverka framtiden mer än du tror! Solenergi är en bra investering, inte bara för klimatet, naturen och kommande generationer, utan även för dig själv och din plånbok. Solenergin
avger inte koldioxid eller andra utsläpp som påverkar atmosfären. Tillsammans kan vi skapa en ljusare framtid.

 

Ta kontroll över din ekonomi

Med solceller genererar du din egen elektricitet. Det innebär att du inte kommer att påverkas av stigande elpriser. Du kan även göra ROT-avdrag för montering av solceller.

 

solenergi