Intervju med Berit

Station - OKQ8 Nacka

Vad är det bästa med att jobba på OKQ8?

Det är en svår fråga! För mig har det alltid varit så bra att ha nära hem. Men jag tycker det är roligt att man har så nära kundkontakt, och så gillar jag att jobba med försäljning. Det är de tre bästa grejerna.


Har du något speciellt minne från din tid på OKQ8?

Det finns många. Ett minne är när en bil blev inlåst i tvätten över en natt. Då kom det en kund på morgonen och frågade "Kan jag få tillbaka min bil? Den står i er tvätt...". Det har också hänt att kunder kört för nära portarna i tvätten, en gång hakade hela porten av och fastnade i en bil. Fast det var med de gamla tvättarna, inte de vi har nu. Sedan så har det ju brunnit i bilar utanför station och vi har fått springa ut och hjälpa. Det har varit mycket action på station under mina år.

Om en kund kommer in och frågar efter tvättips, vad svarar du då?

För det första skulle jag höra efter om personen vill tvätta själv, eller tvätta i automattvätten. Och väljer personen automattvätten då ska man ju ta den bästa tvätten, X-shine, då blir det en riktigt bra genomgång av bilen. Sedan är ju vi den enda stationen med Tvättservice, där vi i personalen hjälper till att tvätta bilen.


Varför ska man stanna till och tvätta bilen just hos er på OKQ8 Nacka?

Det är ju för att man får ett så trevligt bemötande till att börja med. Så kan man köpa sig lite kaffe eller någon korv så att man orkar att tvätta bilen ordentligt! Sedan så är ju vår tvätt väldigt bra, både vår automattvätt och vår tvätta själv hall. Det är väldigt ljust och trevligt.


Hur tvättar du din bil?

Nu gick du in på kuggfrågan. Jag tar faktiskt automattvätten, eller så tvättar gubben min bilen. Sälja tvättarna kan jag göra, men att tvätta själv är inte så roligt.


Slutligen, vilket är ditt favoritgodis på stationen?

Jag har ju en passion för choklad, tyvärr. Det är det godaste! Nu har vi ju även godisfyllda spökhuvuden som vi säljer i butiken också. Det är faktiskt många redan nu som har köpt.