Intervju med Camilla Grönstrand

Möt Camilla som är ett av ansiktena för OKQ8 Scandinavias reklamkoncept "Välkommen vidare!". Camilla har ett brinnande bilintresse och har arbetat som säljare på OKQ8 Tyresö sedan 2015. Lär känna Camilla i intervjun nedan.

Station: OKQ8 Tyresö

Hur känns det att vara det nya ansiktet utåt för OKQ8:s rikstäckande kampanj?

Det är roligt och nytt, verkligen!


Var filminspelningen som du hade tänkt dig?

Nej, inte alls faktiskt. Jag trodde vi skulle få repliker att träna in, men så var det verkligen inte. Vi skulle bara vara oss själva. Det upplägget gillade jag verkligen, man kunde slappna av på ett helt annat sätt.

Vad är det som gör att du trivs med att arbeta på OKQ8?

Jag har arbetat på OKQ8 sedan 2015. Varför jag stannat kvar är för det första för att jag älskar service. Sedan så är jag också bilintresserad. Det tillsammans med mitt intresse för mat gör att det blir en perfekt kombination.


Har du något ögonblick som du minns speciellt under din tid på OKQ8?

Vissa kunder får man en riktigt wow-känsla av, när de ger oss beröm och man är med och gör deras dag. Det bästa som finns i det här jobbet är när man känner att man verkligen hjälpt till och gjort skillnad.


Varför ska man stanna till och tanka på just OKQ8 Tyresö?

För att vi alltid är glada här. Det är en positiv energi i hela personalstyrkan och vi gör alltid så gott vi kan för att hjälpa våra kunder.


Vad är dina bästa tips på bilsmart mat och dryck?

Det är det här som vi nämner i filmerna med snacksfickorna. Det är ett bra tips tycker jag.


Har du något tips på utflyktsmål i närheten av stationen?

Jag tycker att man borde besöka grottorna vid Klövbergets naturreservat. De ligger ute på Brevikshalvön. Väl där kan man gå in i grottorna och utforska, plus att man kan bada där. Att bada skulle jag dock inte rekommendera så här på vintern!


Vad är din favoritmat på stationen?

Jag älskar våra korvar, men viktigt är då att ha på gurkmajonnäs och ketchup – då blir det perfekt! Annars är köttbullemackan alltid god.

Det bästa som finns i det här jobbet är när man känner att man verkligen hjälpt till och gjort skillnad.