Intervju med Erica Larsson

Station - OKQ8 Karlstad - Höjdgatan

Varför ska man stanna till och tanka på just OKQ8 Lorensberg?

Det som gör oss unika är nog att vi kan väldigt mycket! Det är inte alla som vet det, men vi kan i princip ha servicehjälpen alla dagar. Alla kan mekandet, oavsett om man är man eller kvinna. Vi tycker ju att det är självklart att även kvinnor kan meka, men många frågar ändå efter en kille när de vill ha hjälp. Ingen tar förgivet att vi kvinnor kan, men det är ju inte givet att män kan sånt heller.


En kund kommer in och ber om mattips, vad svarar du?

Jag käkar pommes frites och korv varje fredag. Så om en kund vill ha tips på något gott en fredag så skulle jag föreslå det. Om det handlar om en vanlig vardag skulle jag tipsa om luna-mackan med ost och skinka – det är ett säkert kort.


I filmerna är du med och hjälper till under Servicehjälpen, vad tycker du om Servicehjälpen?

På vår station erbjuder vi det man får hjälp med under Servicehjälpen varje dag, men det är inte så många som vet om det. Jag tycker verkligen om att jobba under Servicehjälpen, då vi har en person extra på plats så man verkligen får tid till att hjälpa kunderna med deras olika bil-problem!


Vad är det bästa med Anette som kollega?

Vi är varandras vapendragare liksom, broder från en annan moder brukar vi säga. Jag tycker att vi kompletterar varandra bra.

Det som gör oss unika är nog att vi kan väldigt mycket! Det är inte alla som vet det, men vi kan i princip ha servicehjälpen alla dagar.