Prisvärt

Rätt bil, lastbil eller släp för rätt tillfälle ger dig som kund alltid ett prisvärt alternativ, här finner du mer information om våra priser.

Våra bilar och släp

Från liten och smidig till stor och stark. Vi har hyrbilar för alla olika tillfällen och behov.

Miljö och säkerhet

Högst andel miljöbilar i branschen och vår vagnpark består av moderna bilar med den senaste säkerhetsnivån.

Frågor och svar

Hitta svaret på din fråga.

Villkor

Information och villkor för uthyrning.

Smarta tips

Här hittar du information om trafikregler, ekonomisk körning och tips inför semesterresan.

Hyra bil på OKQ8

För dig som ska hyra bil erbjuder vi flera olika hyrbilslösningar. Hos oss på OKQ8 hittar du garanterat en hyrbil som passar för just dina behov. Nedan hittar du våra olika alternativ.

Personbil

Från liten och smidig till stor och stark. Vi har hyrbilar för alla olika tillfällen och bilresor.

Lastbil

Vi har lastbilar och transportbilar i alla storlekar med ett lastutrymme från 4 m3 upp till rymliga 20 m3.

Minibuss

Oavsett om det är innebandylaget, konferensgänget eller släkten som ska åka, har vi minibussar för alla tillfällen.

Släpvagn

OKQ8 är Sveriges största släputhyrare med 300 stationer och 2 600 släp. Vi har allt från öppna flakvagnar till stora, täckta flyttsläp med smidig ramp.

OKQ8 Bättre miljöval

Några av våra hyrfordon har fått märkningen OKQ8 Bättre miljöval. Det är vår egen märkning för produkter och tjänster som har lägre påverkan på miljö och klimat, så att du som kund kan göra ett bättre miljöval där det är möjligt. Fordon i vår hyrbilsflotta som bär vår egen miljömärkning ska drivas av ett miljöpositivt bränsle som helt eller kraftigt reducerar CO2-utsläppen som t.ex. eldrift, biogas eller HVO100. Läs mer om märkningen och vårt hållbarhetsarbete på okq8.se/sustainability.

Senaste nytt

2018-12-19:
Sedan september 2018 är OKQ8 först i landet med uthyrning av gasbilar. Det är lastbilar med 12 m3 som går att köra med vanligt B-körkort, som nu finns att hyra i Göteborgsområdet.

2018-12-18:
Med en ökad e-handel ökar varutransporterna. OKQ8 gör nu därför en satsning på hyrlastbilar för att hjälpa transportföretagen. Partille utanför Göteborg är först ut med ett transportbilscentrum.

Populära hyrbilsstäder

OKQ8 har ett stort utbud av bilar och lastbilar för att passa just dina behov. Ska du flytta och behöver en rymlig flyttbil? Eller vill du kanske ta en bilsemester och upptäcka Sverige på egen hand? Vi har bilar för alla tillfällen och i alla storlekar.

Här har vi samlat de tjugo svenska städer som personer söker mest på när de söker på biluthyrning via Google.