Hyra bil på OKQ8

För dig som ska hyra bil erbjuder vi flera olika hyrbilslösningar. Hos oss på OKQ8 hittar du garanterat en hyrbil som passar för just dina behov. Nedan hittar du våra olika alternativ. Boka via vår webbokning eller kontakta din närmaste station med biluthyrning.

Personbil

Från liten och smidig till stor och stark. Vi har hyrbilar för alla olika tillfällen och bilresor.

Lastbil

Vi har lastbilar och transportbilar i alla storlekar med ett lastutrymme från 4 m3 upp till rymliga 20 m3.

Minibuss

Oavsett om det är innebandylaget, konferensgänget eller släkten som ska åka, har vi minibussar för alla tillfällen.

Släpvagn

OKQ8 är Sveriges största släputhyrare med 300 stationer och 2 600 släp. Vi har allt från öppna flakvagnar till stora, täckta flyttsläp med smidig ramp.

Prisvärt

Rätt bil, lastbil eller släp till rätt tillfälle ger dig som kund alltid ett prisvärt alternativ, här finner du mer information om våra priser.

Villkor

Information och villkor för uthyrning.

Frågor och svar

Hitta svaret på din fråga.

OKQ8 Bättre miljöval

Några av våra hyrfordon har fått märkningen OKQ8 Bättre miljöval. Det är vår egen märkning för produkter och tjänster som har lägre påverkan på miljö och klimat, så att du som kund kan göra ett bättre miljöval där det är möjligt. Fordon i vår hyrbilsflotta som bär vår egen miljömärkning ska drivas av ett miljöpositivt bränsle som helt eller kraftigt reducerar CO2-utsläppen som t.ex. eldrift, biogas eller HVO100. Läs mer om märkningen och vårt hållbarhetsarbete på okq8.se/sustainability.

Vi är bäst på biluthyrning

Svenska konsumenter rankar oss bäst i hyrbilsbranschen på kundbemötande och service enligt ServieScores årliga mätning. Vi ger bästa kundservicen bland både drivmedels- och biluthyrningsbolagen i Sverige när svenska folket har fått säga sitt.

Vi på OKQ8 har tidigare vunnit pris inom drivmedelskategorin men det här var första gången vi vann inom hyrbilskategorin. Vi är såklart fantastiskt glada och stolta över vad vi skapat tillsammans med medarbetare som ger järnet för att ge service och bra bemötande till dig som kund.

Information till våra kunder angående Coronaviruset

Vi följer noggrant WHO:s information om att bidra till minskad spridning av COVID -19.