Just nu! Hyr en minibuss till halva priset

Upptäck Sverige i en av våra 9-sitsiga minibussar och upplev ett roligt äventyr med gott om plats. Just nu får du hyra en minibuss för halva priset, endast 750 kr/dygn inklusive fria mil. Erbjudandet gäller på bokningar som görs fram till 30/11 2020.

Information till våra kunder angående Coronaviruset

Vi följer noggrant WHO:s information om att bidra till minskad spridning av COVID -19.

OKQ8 bättre miljöval

OKQ8 arbetar aktivt med att förebygga och minska miljöbelastningen inom vår hyrbilsverksamhet. OKQ8 Bättre miljöval är vår egen märkning så att du som kund kan göra ett bättre miljöval där det är möjligt.

Populära hyrbilsstäder

Här har vi listat svenska städer som personer söker mest på när de söker på biluthyrning via Google.

Prisvärt

Rätt bil, lastbil eller släp till rätt tillfälle ger dig som kund alltid ett prisvärt alternativ, här finner du mer information om våra priser.

Vi är bäst på biluthyrning

Svenska konsumenter rankar OKQ8 bäst i hyrbilsbranschen på kundbemötande och service enligt ServieScores årliga mätning.

Frågor och svar

Hitta svaret på din fråga.

Villkor

Information och villkor för uthyrning.

Smarta tips

Läs allt om trafikregler, ekonomisk körning och tips inför semesterresan.

Hyra bil på OKQ8

För dig som ska hyra bil erbjuder vi flera olika hyrbilslösningar. Hos oss på OKQ8 hittar du garanterat en hyrbil som passar för just dina behov. Nedan hittar du våra olika alternativ. Boka via vår webbokning eller kontakta din närmaste station med biluthyrning.

Personbil

Från liten och smidig till stor och stark. Vi har hyrbilar för alla olika tillfällen och bilresor.

Lastbil

Vi har lastbilar och transportbilar i alla storlekar med ett lastutrymme från 4 m3 upp till rymliga 20 m3.

Minibuss

Oavsett om det är innebandylaget, konferensgänget eller släkten som ska åka, har vi minibussar för alla tillfällen.

Släpvagn

OKQ8 är Sveriges största släputhyrare med 300 stationer och 2 600 släp. Vi har allt från öppna flakvagnar till stora, täckta flyttsläp med smidig ramp.

Senaste nytt

2019-06-04:
OKQ8 kammade idag hem guld i inte mindre än två kategorier när ServiceScore presenterade sin årliga mätning. OKQ8 ger bästa kundservicen bland både drivmedels- och biluthyrningsbolagen i Sverige när svenska folket har fått säga sitt. Läs hela pressmeddelandet här.

2019-06-04:
Nu har vi samlat information till dig som hyr en elbil hos oss och vill veta mer om räckvidd och laddning. Informationen är anpassad efter Renault Kangoo El. Här kan du läsa mer.

OKQ8 Bättre miljöval

Några av våra hyrfordon har fått märkningen OKQ8 Bättre miljöval. Det är vår egen märkning för produkter och tjänster som har lägre påverkan på miljö och klimat, så att du som kund kan göra ett bättre miljöval där det är möjligt. Fordon i vår hyrbilsflotta som bär vår egen miljömärkning ska drivas av ett miljöpositivt bränsle som helt eller kraftigt reducerar CO2-utsläppen som t.ex. eldrift, biogas eller HVO100. Läs mer om märkningen och vårt hållbarhetsarbete på okq8.se/sustainability.