Hyra bil i Eskilstuna

Boka in en bilsemester och upptäck staden mellan två sjöar. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hos OKQ8 i Eskilstuna kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 i Eskilstuna kan du enkelt boka hyrbil efter dina önskemål och krav. Du kan till exempel hyra en smidig bil som är lagom för en minisemester för två, en rymlig kombi för en bilsemester med familjen eller en generös minibuss med plats för upp till 9 personer.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om vår biluthyrning.


Foto: Edis Potori

Fakta om Eskilstuna

Fotomodellen Yvonne Ryding, rockgruppen Kent och dragshowartisten Christer Lindarw har alla en stark koppling till staden mellan två sjöar. Genom staden rinner Eskilstunaån som binder samman Mälaren i norr med Hjälmaren i söder. Här i den stolta fristaden har industri och entreprenörskap präglat staden i århundraden och flera stora företag som ASSA, Gense och Volvo BM (numera Volvo Construction Equipment).

Eskilstuna är en stad med anor från 1100-talet och präglades en gång i tiden av slottet Eskilstunahus, som förstördes i en brand 1680. I staden finns idag museer, konstverk och en hel del historia. På Munktellmuseet kan du beskåda den första svenska traktorn och världens första serietillverkade och ramstyrda dumper. Ett stenkast därifrån ligger Stadsmuseet som bjuder på ångmaskiner, utställningar och upplevelserummet Faktotum där stora och små kan experimentera med elektricitet, magnetism och centrifugalkraft.

Ett måste när du besöker Eskilstuna är en biltur till Sundbyholm, en omtalad plats för traventusiaster, båtägare och badsugna och där det ofta arrangeras konserter och andra stora evenemang. Från Sundbyholm kan du också ta en dagsutflykt med båt till Västerås. Vi tipsar också om ett besök till grannorten Torshälla där keramikern Rolf Berg bedriver sin verksamhet. I utkanten av staden hittar du Parken Zoo, ett uppskattat resmål för hela familjen.

Boka en hyrbil hos OKQ8 och upplev friheten med en bil i vattenrika Eskilstuna. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar samt lastbilar. Om du vill hyra bil i Eskilstuna så hittar du OKQ8 Biluthyrning på vår station på Västergatan i centrala Eskilstuna.

Här kan du hyra bil i Eskilstuna

Eskilstuna Västergatan
Västergatan 13
633 44 Eskilstuna
016-14 25 81