Hyra bil i Jönköping

Boka in en bilsemester och upptäck Jönköping. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hos OKQ8 i Jönköping kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

På Jordbrovägen i Jönköping kan du enkelt boka hyrbil hos oss på OKQ8. Kanske vill du hyra en smidig småbil för en minisemester för två, en rymlig kombi när du ska åka bil med familjen eller en generös minibuss med plats för upp till 9 personer för en utflykt med släkt, vänner eller fotbollsgänget?

Kontakta personalen någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om att hyra bil i Jönköping.


Foto: Destination Jönköping / Peter Appelin

Fakta om Jönköping

Vid Vätterns nedre spets ligger Viktor Rydbergs hemstad och Smålands största stad Jönköping. Staden är känd för symaskiner, långa cykelleder och rikt fiskevatten, och är en av många platser som passeras under den klassiska Vätternrundan. Norr om staden ligger Gränna vars polkagristillverkning har satt den lilla tätorten på kartan och fortsätter du norrut kommer du till den mäktige rastplatsen Brahehus.

I Jönköping finns världens enda tändsticksmuseum men också Upptech experimentcenter, Fågelmuseet och BP-macken, nostalgimuseum. För motorfantasten är ett besök till Björkenäs moped- och motorcykelmuseum ett måste. I centrala Jönköping kan du prova på en fartfylld aktivitet som kallas SpeedCats – gokart på vatten.

Vi tipsar också en båtutflykt till Visingö vars borg hade en betydande roll för kungamakten under medeltiden. Här kan du också vandra i en av Sveriges största ekskogar. För den naturintresserade rekommenderar vi också Vätterbranterna – ett guldkorn med branta berg, djupa sjöar och gröna betesmarker.

Boka in en bilsemester och upptäck Smålands största stad Jönköping. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten av en bil på en ny spännande plats i Sverige. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. OKQ8 Biluthyrning hittar du på Jordbrovägen i centrala Jönköping och Vårstarondellen i Huskvarna. Hitta din närmaste station och hyr en bil i Jönköping redan idag!

Här kan du hyra bil i Jönköping

Jönköping Jordbrovägen
Jordbrovägen 10
553 39 Jönköping
Tel: 036-12 88 23

Huskvarna Vårstarondellen
Vårstarondellen
561 33 Huskvarna
Tel: 036-13 73 33