Hyra bil i Kalmar

Boka in en bilsemester och upptäck det anrika Kalmar. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hyr bil per timme
 

Upptäck våra bilpooler

från 99 kr/tim

Våra bilpooler i Kalmar ger dig samma frihet som att äga en bil men med större flexibilitet och lägre kostnad. Hyr bil snabbt och enkelt per timme i Kalmar.


Upptäck OKQ8:s Bilpool


Hos OKQ8 i Kalmar kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 kan du enkelt boka hyrbil efter dina önskemål och krav. Du kan till exempel hyra en smidig liten bil som passar för en minisemester för två eller en rymlig kombi när du ska bila med familjen.

Kontakta vår OKQ8-station så berättar vi mer om hur vår biluthyrning går till.


Fakta om Kalmar

Kalmar är en av Sveriges äldsta städer och var under medeltiden Sveriges nyckel när det gällde handel med Europa. Kalmarunionen, Gustav Vasa och Nils Dacke har bidragit till Kalmars gedigna historia och är idag ett attraktivt resmål för stora och små. Kalmar har vid ett flertal tillfällen blivit framröstad som Årets sommarstad.

Stadens främsta landmärke är Kalmar Slott som länge var en viktig försvarsanläggning och som förvandlades från en medeltidsborg till ett renässansslott under vasatiden. Idag är slottet öppet för allmänheten och här anordnas mässor, fester, utställningar och konferenser. Glöm inte att besöka slottskyrkan som är en av Sveriges populäraste vigselplatser.

En annan central sevärdhet är ringmuren och den magnifika stadsporten som ligger ett stenkast från Kalmar Slott och den mäktiga stadsparken. Vi tipsar också om en bilutflykt över Ölandsbron om du vill uppleva väderkvarnar, naturum och milslång kuster. För fitnessentusiasten avgörs årligen triathlontävlingen IRONMAN som innebär simning, cykling och löpning fördelat över Kalmar och Öland.

Boka in en bilsemester och upptäck Sveriges nyckel och den historiska staden Kalmar. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. När du ska hyra bil i Kalmar är det lätt att hitta till OKQ8 Biluthyrning, som finns på Borgmästaregatan i centrala Kalmar.


Foto: kalmar.com / Christian Alsing

Här kan du hyra bil i Kalmar

Kalmar Borgmästaregatan
Borgmästaregatan 15
392 35 Kalmar
Tel: 0480-199 50